Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
30.1 °C 24%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Κόσμος
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Αντίστροφη μέτρηση για το τελεσίγραφο Τραμπ - Η στάση Πούτιν, το αίτημα Ζελένσκι, τι συμβαίνει επί του πεδίου
Ημερομηνία: 1/8/2025, 23:08 - Εμφανίσεις: 24



Σε μια εβδομάδα λήγει το τελεσίγραφο του Ντόναλντ Τραμπ στη Ρωσία για να τερματίσει τον πόλεμο με την Ουκρανία, με τον Αμερικανό πρόεδρο να έχει απειλήσει με βαριές κυρώσεις τη Μόσχα, αν δεν το πράξει.

Ως τώρα η πίεση Τραμπ στον Πούτιν δεν έχει φέρει αποτελέσματα, συνεχίζει τις επιθέσεις της η Ρωσία Ο Τραμπ απεφάνθη να μειώσει το χρονικό περιθώριο των 50 ημερών που είχε δώσει στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, δηλώνοντας και πάλι ότι είναι απογοητευμένος μαζί του.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αμερικανός πρόεδρος τις τελευταίες δύο ημέρες – και όχι μόνο – ανταλλάσσει προσβολές με τον πρώην Ρώσο πρόεδρο, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, ενώ το απόγευμα της Παρασκευής διέταξε δύο πυρηνικά υποβρύχια να βρεθούν σε θέσεις κοντά στη Ρωσία.

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι είχε επαινέσει τον Τραμπ μετά από το τελεσίγραφο προς τη Μόσχα, κάνοντας λόγο «για ξεκάθαρη στάση και εκπεφρασμένη αποφασιστικότητα την κατάλληλη στιγμή όταν πολλά μπορούν να αλλάξουν διά της ισχύος για πραγματική ειρήνη».

«Τόσο η Ρωσία όσο και η Ουκρανία πρέπει να διαπραγματευτούν μια εκεχειρία και μια διαρκή ειρήνη.

Είναι καιρός να επιτευχθεί μια συμφωνία.

Ο πρόεδρος Τραμπ κατέστησε σαφές ότι αυτό πρέπει να γίνει έως τις 8 Αυγούστου.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι έτοιμες να εφαρμόσουν πρόσθετα μέτρα για την εξασφάλιση της ειρήνης», δήλωσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος των ΗΠΑ στο Συμβούλιο Ασφαλείας, Τζον Κέλι στις 30 Ιουλίου.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); });googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m2"); }); Η πρώτη αντίδραση του Κρεμλίνου Στο τελεσίγραφο Τραμπ πρώτα αντέδρασε το Κρεμλίνο.

Ο Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε στις 30 Ιουλίου ότι η Ρωσία εξακολουθεί να παρακολουθεί τις δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου αναφορικά με τις κυρώσεις κατά της Μόσχας, αλλά πρόσθεσε ότι η χώρα του έχει αποκτήσει ανοσία σε τέτοιου είδους μέτρα από τα οποία έχει μακρά εμπειρία.

«Έχουμε ζήσει υπό το βά...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Κόσμος"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Κόσμος"
ARTICLES
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
· Redesigned 2023 Peugeot 508 model to be revealed on February 24th, 2023
· BMW: Premiere for updated BMW X5 M Competition and X6 M Competition
· Ford Mustang Mach-E with lithium iron phosphate (LFP) batteries
· How to fix error: Either there is no default mail client or the current mail client cannot fulfill the messaging request. Please run Microsoft Outlook and set it as the default mail client.
· Omega-3 fatty acids and their health benefits
· Samsung Galaxy S23 Ultra review
· Netflix has extended its crackdown on password sharing from Latin America to Canada, New Zealand, Portugal, and Spain
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
30.1 °C 24%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2025 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies