«Κατηγορείται για βιασμό και παραπέμπεται σε δίκη ο Ασράφ Χακίμι της Παρί» Ημερομηνία:
1/8/2025, 22:20 - Εμφανίσεις: 19
Η εισαγγελία της Ναντέρ ζήτησε την Παρασκευή (1/8) την παραπομπή του διεθνούς Μαροκινού ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν, Ασράφ Χακίμι, στο Ποινικό Δικαστήριο του διαμερίσματος Ο-ντε-Σεν.
Αυτό έγινε για μια υπόθεση φερόμενου βιασμού μιας 24χρονης γυναίκα το 2023 τον οποίο εκείνος αρνείται, σύμφωνα με ανακοίνωση του εισαγγελέα που επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP).
«Η εισαγγελία της Ναντέρ διαβίβασε σήμερα στον ανακριτή που έχει αναλάβει τη σχετική δικαστική έρευνα, αίτημα παραπομπής ενώπιον του Ποινικού Δικαστηρίου του Ο-ντε-Σεν για κατηγορία βιασμού.
Στα τέλη Φεβρουαρίου του 2023, η νεαρή γυναίκα είχε προσέλθει σε αστυνομικό τμήμα του Βαλ-ντε-Μαρν, όπου δήλωσε ότι υπήρξε θύμα βιασμού, χωρίς όμως να καταθέσει επίσημα μήνυση.
Όπως προκύπτει από πηγή της αστυνομίας εκείνης της περιόδου, η ίδια δήλωσε ότι γνώρισε τον Ασράφ Χακίμι τον Ιανουάριο του 2023 μέσω του Instagram και πήγε στο σπίτι του με VTC (όχημα με οδηγό) που φέρεται να είχε καλέσει ο ίδιος.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Υποστήριξε ότι ο Ασράφ Χακίμι τη φίλησε και την άγγιξε χωρίς τη συναίνεσή της, προτού τη βιάσει.
Όπως προκύπτει από την ίδια πηγή, η γυναίκα κατόρθωσε τελικά να τον απωθήσει και επικοινώνησε μέσω SMS με φίλη της, η οποία και την παρέλαβε.
Η δικηγόρος του ποδοσφαιριστή, Φανί Κολάν, χαρακτήρισε τις εισαγγελικές προτάσεις «ακατανόητες και παράλογες, βάσει των στοιχείων της δικογραφίας».
«Παραμένουμε, μαζί με τον Ασράφ Χακίμι, το ίδιο ήρεμοι όπως στην αρχή της διαδικασίας.
Αν αυτές οι προτάσεις υιοθετηθούν, θα ασκήσουμε προφανώς όλα τα ένδικα μέσα», συμπλήρωσε.
Αν επιβεβαιωθούν οι κατηγορίες τότε ο Μαροκινός μπακ της Παρί κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης έως και 15 χρόνια....