«Γι’ αυτό δεν προχώρησε η μεταγραφή του Κωνσταντέλια στη Στουτγκάρδη» Ημερομηνία:
25/7/2025, 10:32 - Εμφανίσεις: 11
«Κλεισμένος» ήταν ο Γιάννης Κωνσταντέλιας από τη Στουτγκάρδη το μεσημέρι της Πέμπτης (24/7), ωστόσο μέχρι το βράδυ έγινε η ανατροπή, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός διέμεινε στον ΠΑΟΚ και πρόκειται να υπογράψει νέο συμβόλαιο.
Κάπως έτσι, τις πρωινές ώρες της Παρασκευής (25/7), η γερμανική «Bild» ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους το deal «ναυάγησε» την τελευταία στιγμή και ενώ ο Κωνσταντέλιας είχε αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του και είχε προγραμματιστεί να πετάξει για Στουτγάρδη.
Τι συνέβη; Σύμφωνα με το γερμανικό Μέσο «ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, άσκησε βέτο στη συμφωνία», με τη Bild να μαθαίνει πως «οι οπαδοί τηλεφωνούσαν ακόμα και στα γραφεία του ΠΑΟΚ για να προσπαθήσουν να μπλοκάρουν τη συμφωνία».googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); googletag.cmd.push(function() { googletag.display("inside_intext_3"); }); Αναλυτικά το ρεπορτάζ της «Bild» για Κωνσταντέλια «Το πόκερ για τη μεταγραφή του Έλληνα Μέσι φαινόταν να έχει επιτέλους κριθεί.
Τώρα η μεταγραφή του Γιάννη Κωνσταντέλια κινδυνεύει να χαλάσει.
Η τελευταία προσφορά της Στουτγάρδης ύψους 18 εκατομμυρίων ευρώ συν ένα μπόνους 3 εκατομμυρίων ευρώ λέγεται ότι έπεισε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.
Η VfB είχε καταλήξει σε συμφωνία εδώ και καιρό με τον Κωνσταντέλια.
Ο προπονητής Σεμπάστιαν Χένες και ο αθλητικός διευθυντής Φάμπιαν Βόλγκεμουτ τον είχαν πείσει.
Επειδή ο ταλαντούχος τεχνικός είναι αυτή τη στιγμή με τον ΠΑΟΚ σε προπονητικό καμπ στην Ολλανδία, ξαφνικά φάνηκε ότι όλα θα συνέβαιναν πολύ γρήγορα το απόγευμα της Πέμπτης.
Όπως έμαθε η BILD, ο Κωνσταντέλιας είχε ήδη αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του και είχε προγραμματιστεί να πετάξει για τη Στουτγάρδη εκείνο το απόγευμα.
Πάντως, ο Έλληνας δεν ήταν στο αεροπλανο για τη Γερμανία εκείνο το βράδυ, αλλά επέστρεψε στην ομάδα.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Σύμφωνα με την BILD, ο ιδιοκτήτης και επενδυτής του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, άσκησε βέτο στη συμφωνία.