«Μέχρι εκεί θα μπορούσε να φτάσει για τον Μίτσιτς ο Ολυμπιακός» Ημερομηνία:
Σήμερα 1/7/2025, 10:20 - Εμφανίσεις: 12
Ο Βασίλιε Μίτσιτς θα μπορούσε να παραμένει προς το παρόν στο ΝΒΑ, όμως όλα είναι ανοιχτά όσον αφορά το μέλλον του, αφού δεν γνωρίζουμε τι προτίθενται να κάνουν οι Σάρλοτ Χόρνετς με την περίπτωσή του.
Ο Σέρβος ανταλλάχθηκε από τους Φοίνιξ Σανς στην ομάδα της Βόρειας Καρολίνας, σε ένα deal που θα επισημοποιηθεί σε λίγες μέρες, με τους «ήλιους» να ενεργοποιούν την οψιόν του παίκτη ύψους 8,1 εκατομμυρίων δολαρίων για να το πετύχουν.
Έτσι θα πρέπει να αναμένουμε μπορεί οι Χόρνετς να τον αφήσουν ελεύθερο ή να τον παραχωρήσουν σε κάποια νέα ανταλλαγή, είτε ακόμα και να τον κρατήσουν στο ρόστερ του περιμένοντας αργότερα μέσα στη σεζόν για να δουν τι θα κάνουν.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Εν τω μεταξύ ο… θόρυβος γύρω από το όνομά του παραμένει, αφού οι πιθανότητες να επιστρέψει στην Ευρώπη και τη Euroleague είναι αρκετές, ειδικά με δεδομένο τις επαφές που έχουν κάνει οι εκπρόσωποί του με πολλές ομάδες της κορυφαίας διοργάνωσης.
googletag.cmd.push(function() { googletag.display("inside_intext_3"); }); Που θα μπορούσε να φτάσει ο Ολυμπιακός για τον Μίτσιτς Την ίδια ώρα, στην Ιταλία και συγκεκριμένα το «Backdoor Podcast», αναφέρθηκε στην περίπτωση του Μίτσιτς και στάθηκε στα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης.
Αναλυτικότερα, τονίζει πως οι απαιτήσεις του είναι μεγάλες και μόνο η Χάποελ Τελ Αβίβ θα μπορούσε να καλύψει τα 4+ εκατομμύρια ευρώ που ζητά.
Παράλληλα, οι Ιταλοί βάζουν στο κόλπο και τον Ολυμπιακό με τη Φενέρμπαχτσε, επισημαίνοντας ότι οι δύο ομάδες δεν πρόκειται να ανέβουν πάνω από τα 3.5 εκατομμύρια ευρώ.
«Αυτή τη στιγμή, το μέλλον του στην Ευρώπη έχει μπει στην αναμονή.
Δεν έχει καταλήξει σε συμφωνία με κανέναν και αυτό οφείλεται και στις πολύ υψηλές οικονομικές του απαιτήσεις.
Αυτή τη στιγμή, αξιώνει περισσότερα από 4 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο», αναφέρουν οι Ιταλοί και συνεχίζουν:googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m2"); }); «Σε αυτά τα νούμερα, μόνο η Χάποελ Τελ Αβίβ θα μπορούσε να φτάσει, όμως ο παίκτης δεν θέλει να πάει στο Ισραήλ.