Μήτογλου: «Ένας ελληνικός τελικός στη Euroleague θα μείνει στην Ιστορία» Ημερομηνία:
11/5/2025, 15:36 - Εμφανίσεις: 20
Ο Ντίνος Μήτογλου μίλησε για το δέσιμο που έχει με τον κόσμο του Παναθηναϊκού, λέγοντας πως νιώθει την αγάπη τους καικαταβάλει προσπάθεια να ανταποδίδει με τον τρόπο που μπορεί.
Παράλληλα, μιλώντας στο «Amerikanos24», ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ αναφέρθηκε σπιθανότητα της δεύτερης συνεχόμενης κατάκτησης της Euroleague από τους «πράσινους», ειδικά αν αυτό συμβεί σε έναν ιστορικό τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά και στον Κώστα Σλούκα με τα 12 Final Four που έχει αγωνίστει, λέγοντας πως στα αποδύτηρια του δείχνουν τον σεβασμό που πρέπει για αυτά που έχει πετύχει.
googletag.cmd.push(function() { googletag.display("inside_intext_3"); }); Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Ντίνου Μήτογλου: Για την προσφώνηση «Πρωταθλητής Ευρώπης»: «Την έχω συνηθίσει πλέον.
Έκανα κάνα δίμηνο μέχρι να το συνειδητοποιήσω.
Τώρα το έχω συνηθίσει.
Είναι πάρα πολύ όμορφο καλό να σε αναγνωρίζουν, και τον κόπο σου.
Είμαι ακόμα πεινασμένος για πιο πολλούς τίτλους».googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Για τα συναισθήματα που υπάρχουν για ένα πιθανό back-to-back: «Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε.
Αυτός είναι ο στόχος μας.
Έχουμε το ταλέντο, την ικανότητα και την χημεία να κάνουμε το back-to-back.
Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, είναι δύο παιχνίδια, όλα μπορούν να συμβούν.
Αν όλα πάνε καλά, μαζί με τον κόσμο μας και την ενέργεια που θα μας δώσει μπορούμε να τα καταφέρουμε».
Για το μεγάλο του σουτ στο Game 3 και το αν δουλεύουν αυτή τη φάση με τον Σλούκα στην προπόνηση: «Στην προπόνηση δουλεύουμε πολλά plays αλλά με τον Κώστα έχουμε μία ιδιαίτερη χημεία.
Πάντα είχαμε, από την πρώτη μέρα που ήμασταν συμπαίκτες.
Είτε στα κοψίματα, είτε στα pick-n-pop.
Είναι κάτι που στην προπόνηση δουλεύουμε καθημερινά.
Προσπαθώ να το δουλέψω και με τον Κέντρικ.
Αλλά σίγουρα ο Κώστας είναι έμπειρος, διαβάζει τα κενά, διαβάζει που είναι η άμυνα και που δεν είναι.
Εκείνη τη στιγμή μου έδωσε την μπάλα, ήμουν ελεύθερος, σούταρα και το έβαλα».
Για το τι περνάει το μυαλό του στα μεγάλα σουτ και για το αν κοιτάει ...