ΚΑΙΡΟΣ · LIVE25.4°CΣχεδόν αίθριος54% υγρασίαLive cam Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Αυτοκίνητο
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Hyundai Inster: Το μεγάλο μικρό

Ημερομηνία: · Εμφανίσεις: 213



Οι Κορεάτες συνηθίζουν να ταράζουν τα νερά της αυτοκίνησης όπως απέδειξαν με την σειρά των Ioniq και στη συνέχεια με τη απόφασή τους να εξελίξουν μια έκδοση επιδόσεων Ν για το Ioniq 5.

Πλέον, απαντώντας στην ανάγκη για περισσότερη προσιτότητα εστιάζουν στην βάση της ηλεκτρικής πυραμίδας, αποκαλύπτοντας το Inster, ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο citycar το οποίο θα διατεθεί στην Ευρώπη από τα τέλη της χρονιάς με αρχική τιμή τα 25.000 ευρώ.

Όπως είναι ήδη γνωστό το Inster αποτελεί την ηλεκτροκίνητη παραλλαγή του Casper το οποίο ήδη κυκλοφορεί στην κορεατική αγορά ως βενζινοκίνητο.

Η ειδοποιός διαφορά του Inster έγκειται στον εφοδιασμό του με δύο μπαταρίες 42 και 49 kWh με τη δεύτερη να υπόσχεται αυτονομία 355 χλμ.

μέγεθος που υπερέχει εν συγκρίσει με τον ανταγωνισμό των μικρών ηλεκτρικών της ευρωπαϊκής αγοράς που θέτουν ως προτεραιότητα την προσιτότητα.

Η αυτονομία της βασικής έκδοσης με την μπαταρία των 42 kWh πρόκειται να διαμορφωθεί σε 290 χλμ.

αν και αμφότερα τα μεγέθη υπόκεινται στη διαδικασία έγκρισης τύπου.

H βασική έκδοση θα εφοδιάζεται με ηλεκτρικό μοτέρ 98 ίππων και 147 Nm ροπής  ενώ η επονομαζόμενη και «Long Range» με έναν ελαφρώς ισχυρότερο ηλεκτροκινητήρα 115 και επίσης 147 Nm ροπής ίππων ο οποίος θα εξασφαλίζει για το Inster επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 10,6 δευτερόλεπτα.

Η μέγιστη ταχύτητα θα διαμορφώνεται σε 140 και 150 χλμ.

για την βασική και την Long Range έκδοση αντίστοιχα.

Ανεξαρτήτως έκδοσης η διαδικασία φόρτισης θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί με ισχύ έως και 120 kW σε ταχυφορτιστή DC, αναπληρώνοντας το 80% της ενέργειας σε μισή ώρα.

Η οικιακή φόρτιση σε εναλλασσόμενο ρεύμα AC πραγματοποιείται με 11 kW και απαιτεί τέσσερις ώρες και 35 λεπτά.

Ακόμα το Inster θα διαθέτει τεχνολογία V2L η οποία θα επιτρέπει την φόρτιση τρίτων συσκευών ή την επιστροφή της μη χρησιμοποιούμενης ενέργειας στο δίκτυο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τη συγγένεια με το κορεατικό Casper, το Inster είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις που διαμορφώνονται σε 2,825 μ.

μήκος, 1,61 μ.

πλάτος και 1,...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
ARTICLES
· Fitch keeps France's credit rating at A+ with a stable outlook
· How the EU will help popular tourist destinations limit short-term rentals
· New York: Police fatally shoot 49-year-old woman after she stabbed passers-by
· A quantum battery that charges faster as it grows
· Who is this 17-year-old "Superman of the forests" putting out fires in Indonesia?
· Hospitalized King of Norway sees his health worsen because of a blood disease
· Large study links breakfast timing to lifespan
· Sugary drinks linked to stomach cancer for the first time
· Bad weather in Portugal: Reconstruction coordinator admits full recovery is unlikely
· What to eat before bed for better and deeper sleep
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος · 25.4 °C · 54%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies