Mercedes-AMG GT2 Pro: Χωρίς όρια
Ημερομηνία:
7/11/2023, 20:16 - Εμφανίσεις: 52
ΜποÏεί η Mercedes-AMG GT να αποκαλÏφθηκε σχετικά Ï€Ïοσφάτως ωστόσο η λογική του Affalterbach Ï€Ïοφανώς υπαγοÏεÏει ότι δεν υπάÏχει λόγος καθυστÎÏησης για την δημιουÏγία νÎων εκδόσεων.
Έτσι η AMG Ï€Ïοτείνει την νÎα Î±Î³Ï‰Î½Î¹ÏƒÏ„Î¹ÎºÎ¿Ï Ï€ÏοσανατολισμοÏ, πεÏιοÏισμÎνη Îκδοση GT2 Pro η οποία αυτονόητα, πλην όλων των άλλων, ετοιμοπόλεμων χαÏακτηÏιστικών της αποκτά και πεÏισσότεÏη ισχÏ, οÏσα η ισχυÏότεÏη του είδους της –μÎχÏι τώÏα.
Όπως Ï€ÏοκÏπτει από τις επίσημες συστάσεις, αν και η GT2 Pro βασίζεται στις Ï€ÏοδιαγÏαφÎÏ‚ των αγωνιστικών του GT2 δεν αποτελεί πιστοποιημÎνο αγωνιστικό της κατηγοÏίας κα σχεδιάστηκε με το σκεπτικό συμμετοχής σε track days.
ΜÎχÏι και Îτσι όμως, σÏμφωνα με τις ανακοινώσεις της γεÏμανικής φίÏμας αν κάποιος από τους ευάÏιθμοÏÏ‚ ιδιοκτήτες της επιθυμεί να συμμετάσχει σε κάποια διοÏγάνωση GT2 είναι εÏκολη η μετατÏοπή της σε πιστοποιημÎνο αγωνιστικό της κατηγοÏίας.
Σε ÏŒ,τι αφοÏά τα χαÏακτηÏιστικά της Îκδοσης Pro, το κυÏίαÏχο είναι η ισχÏÏ‚ της η οποία εκτιμάται σε 750 ίππους (Îναντι 707 ίππων) και 800 Nm Ïοπής με Ï€ÏοÎλευση τον ίδιο V8 κινητήÏα 4,0 λίτÏων.
Η επιπλÎον ισχÏÏ‚ λειτουÏγεί ως overboost και απελευθεÏώνεται με την ενεÏγοποίηση του διακόπτη Push2Pass στο τιμόνι.
Η ισχÏÏ‚ μεταδίδεται στους πίσω Ï„ÏοχοÏÏ‚ με την συνδÏομή ενός σειÏÎ¹Î±ÎºÎ¿Ï ÎºÎ¹Î²Ï‰Ï„Î¯Î¿Ï… Îξι σχÎσεων με αγωνιστικό setup το οποίο τοποθετείται στον πίσω άξονα για πιο καλή κατανομή του βάÏους και συνδÎεται με τον κινητήÏα μÎσω ενός ανθÏακονημάτινου άξονα.
Την εικόνα συμπληÏώνει μια ανάÏτηση αποτελοÏμενη από διπλά ψαλίδια αλουμινίου, ενεÏγÎÏ‚ αντιστÏεπτικÎÏ‚ Ïάβδους και Ïυθμιζόμενα κατά Ï„ÎσσεÏις κατευθÏνσεις αμοÏτισÎÏ.
Πλην των παÏαπάνω η Pro, επωφελείται από το ίδιο αεÏοδυναμικό πακÎτο με την GT2 και το οποίο Îγκειται συνοπτικό στην παÏουσία της διόλου ευκαταφÏόνητης αεÏοδυναμικής πτÎÏυγας στο πίσω τμήμα η οποία συνδυάζεται με Îναν το ίδιο επιβλητικό αεÏοδυναμικό διαχÏτη καθώς και ξαναγÏαμμÎνα πλευÏικά τμήματα και Îνα νÎο spoiler μπÏοστά.
ΕπιπλÎον, η GT2 Pro διαθÎτει νÎες εισαγωγÎÏ‚ αÎÏα στο καπό αλλά και στα πλευÏά για την...
Πηγή/ΠεÏισσότεÏα: in.gr
|
|
|