Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
22.4 °C 44%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Αυτοκίνητο
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Νέα ισχυρότερη υβριδική έκδοση για το Toyota Yaris
Ημερομηνία: 31/5/2023, 21:12 - Εμφανίσεις: 37



H ιαπωνική φίρμα αποκαλύπτει μια νέα υβριδική έκδοση για το δημοφιλέστατο supermini της η οποία επωφελείται επίσης από στοχευμένες παρεμβάσεις σε ό,τι αφορά την ψηφιακή τεχνολογία και τα συστήματα υποβοήθησης.

Την μεγαλύτερη αλλαγή του ανανεωμένου Yaris ενσαρκώνει η προσθήκης της νέας έκδοσης Hybrid 130 η οποία συνδυάζει το ήδη γνωστό υβριδικό σύνολο που εφοδιάζει εξαρχής, από το 2020, την τέταρτη γενιά του ιαπωνικού supermini σε μια βελτιωμένη όμως εκδοχή με ισχυρότερο ηλεκτρικό μοτέρ που συνδυαστικά με βελτιώσεις στην ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου κινητήρα,  υπόσχεται αυξημένη απόδοση η οποία συνοψίζεται σε 130 ίππους και 185 Nm ροπής –έναντι 115 ίππων.

Όπως εύκολα υποθέτει κανείς, η επιπλέον ισχύς βελτιώνει τις επιδόσεις του Yaris Hybrid που στην συγκεκριμένη έκδοση επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 9,2 δευτερολέπτων –έναντι 9,7 δλ.

Στην ήδη υφιστάμενη υβριδική έκδοση.

Το ίδιο αναμενόμενα οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα αυξάνονται από τα 99 γρ./χλμ.

σε 116 γρ./χλμ.

Να τονιστεί ότι η νέα έκδοση αποτελεί προσθήκη και δεν καταργεί την ήδη γνωστή υφιστάμενη υβριδική έκδοση των 115 ίππων που θα εξακολουθήσει να διατίθεται.

Ωστόσο πλέον η κορυφαία έκδοση GR Sport θα συνδυάζεται αποκλειστικά με το υβριδικό σύνολο των 130 ίππων.

Ταυτόχρονα με το ισχυρότερο υβριδικό σύνολο, η Toyota προέβη και σε βελτίωση της ψηφιακής τεχνολογίας καθώς το Yaris θα είναι πλέον διαθέσιμο με οθόνες 7,0 ή 12,33 ιντσών για τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και 9,0 ή 10,5 ιντσών για την κεντρική οθόνη αφής αναλόγως το επίπεδο εξοπλισμού.

Παράλληλα το infotainment υπόσχεται μια πιο καλή εμπειρία και πιο διαισθητική χρηστικότητα χάρη σε στοχευμένες βελτιώσεις ενώ σταθερά παρόντα είναι τα λογισμικά Apple CarPlay και Android Auto που επιτρέπουν την διασύνδεση smartphones ασύρματα.

Αναβαθμισμένος είναι και ο εξοπλισμός ασφαλείας ο οποίος περιλαμβάνει κάμερα και ραντάρ με αυξημένη εμβέλεια.

Βελτιωμένο είναι και το σύστημα διατήρησης της πορείας στη λωρίδα κυκλοφορίας προς όφελος μιας πιο «αδιόρατης» λειτο...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Αυτοκίνητο"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Αυτοκίνητο"
ARTICLES
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
· Redesigned 2023 Peugeot 508 model to be revealed on February 24th, 2023
· BMW: Premiere for updated BMW X5 M Competition and X6 M Competition
· Ford Mustang Mach-E with lithium iron phosphate (LFP) batteries
· How to fix error: Either there is no default mail client or the current mail client cannot fulfill the messaging request. Please run Microsoft Outlook and set it as the default mail client.
· Omega-3 fatty acids and their health benefits
· Samsung Galaxy S23 Ultra review
· Netflix has extended its crackdown on password sharing from Latin America to Canada, New Zealand, Portugal, and Spain
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
22.4 °C 44%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2025 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies