Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
12 °C 47%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Αυτοκίνητο
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

To VW Tiguan σε ρόλο ινκόγκνιτο ηλεκτρικού
Ημερομηνία: 1/4/2022, 21:08 - Εμφανίσεις: 210

Φωτογραφίες: Automedia H γερμανική φίρμα ανακοίνωσε τον Μάρτιο του 2021 ότι το Tiguan θα υποδεχτεί μια ακόμα γενιά με κινητήρες εσωτερικής καύσης η οποία κατά την συνήθη τακτική της μεταβατικής περιόδου την οποία περνάμε θα προσφέρεται τόσο συμβατικές όσο και plug-in υβριδικές εκδόσεις.

Το συγκεκριμένο πρωτότυπο ωστόσο μάλλον δεν αποτελεί μια πρώιμη εμφάνιση του προαναφερθέντος μοντέλου, αλλά κάτι πολύ διαφορετικό όσο και ηλεκτρικό καθώς μια προσεκτική παρατήρηση αποκαλύπτει μια σειρά από παράδοξα στοιχεία που δεν συμβαδίζουν με την μελλοντική ταυτότητα του γερμανικού SUV.

Προσπερνώντας το ταπεινό εξοπλιστικό περιτύλιγμα που δημιουργούν οι άβαφοι προφυλακτήρες, είναι σαφές ότι το συγκεκριμένο πρωτότυπο έχει σαφώς μεγαλύτερο μήκος από ένα τυπικό Tiguan Allspace καθώς προφανώς οι μηχανικοί έχουν επιμηκύνει το μεταξόνιο πρoκειμένου  να φιλοξενήσουν κάτι διαφορετικό στην αθέατη πλευρά του, όπως π.χ.

μια σειρά από συστοιχίες ιόντων λιθίου.

Στον ηλεκτρικό χαρακτήρα του μοντέλου συνηγορεί επίσης η απουσία εξάτμισης.

Τα παραπάνω στοιχεία δημιουργούν μια ακόμα παραδοξότητα καθώς με δεδομένο ότι υπάρχει ήδη η πλατφόρμα ΜΕΒ, δεν υπάρχει κάποιος προφανής λόγος η VW να αξιοποιήσει ένα μοντέλο που βασίζεται στην πλατφόρμα MEB για να δοκιμάσει μια νέα ηλεκτρική πρόταση.

Βέβαια το συγκεκριμένο πρωτότυπο θα μπορούσε κάλλιστα να καλύπτει τις ανάγκες καμουφλάζ κάποιου άλλου ηλεκτρικού μοντέλου που θα προέλθει από τον όμιλο και τις Seat, Audi και Skoda.

H τελευταία μάλιστα έχει ήδη ανακοινώσει την έναρξη εξέλιξης ενός SUV μικρότερου από το Enyaq και το συγκεκριμένο πρωτότυπο φαίνεται να εκπληρώνει τις προθέσεις της τσεχικής φίρμας.

Όπως και να έχει το γεγονός είναι ότι ο όμιλος έχει ένα ακόμα ηλεκτρικό crossover στα σκαριά και προς το παρόν επιθυμεί να το διατηρήσει κατά κάποιο τρόπο μυστικό.

Το ίδιο γεγονός είναι όμως ότι δεν πρόκειται να παραμείνει για πολύ καλυμμένο από πέπλο μυστηρίου....

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Αυτοκίνητο"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Αυτοκίνητο"
ARTICLES
· Bad weather in Portugal: Reconstruction coordinator admits full recovery is unlikely
· What to eat before bed for better and deeper sleep
· One trick that can reduce stress and your cortisol levels by 23%
· Central Europe must prepare for more frequent forest fires, experts warn
· The world is facing irreversible depletion of water reserves, warn UN scientists
· Questions about the Crans-Montana fire
· Avocado: A miracle for our health
· The new amazing trains in China
· If you miss the person from your past relationship
· The borderline personality disorder
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
12 °C 47%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies