ΚΑΙΡΟΣ · LIVE18.6°CΣχεδόν αίθριος77% υγρασίαLive cam Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Αυτοκίνητο
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Dacia Jogger: Πλεονεκτικά... επταθέσιο

Ημερομηνία: · Εμφανίσεις: 137



Η Dacia αποκαλύπτει νέο επταθέσιο MPV της το οποίο θα είναι και το πρώτο μοντέλο της που θα υιοθετήσει υβριδική τεχνολογία.

Σύμφωνα με τις συστάσεις, το Jogger σχεδιάστηκε υπό το σκεπτικό να συνδυάζει την πρακτικότητα μιας station wagon έκδοσης με την ευρυχωρία ενός πολυμορφικού και τον χαρακτήρα ενός SUV.

Πλην αυτών αξίζει να σημειωθεί, ότι με τιμή εκκίνησης που πρόκειται να κινηθεί περί τα 15.000 ευρώ, το Jogger πρόκειται να είναι ένα από τα πιο προσιτά επταθέσια στην αγορά αυτοκινήτου.

Ανεξαρτήτως, των επίσημων συστάσεων είναι σαφές ότι το Jogger υιοθετεί περισσότερα lifestyle στοιχεία από τις μέχρι πρότινος συνήθειες της low cost φίρμας η οποία ξεκάθαρα εισέρχεται σταδιακά σε μια νέα περίοδο σχεδιαστικά και όχι μόνο.

Εκτός από όσα προφανή σχεδιαστικά επιφυλάσσει το Jogger, με μήκος που ξεπερνά τα 4,5 μέτρα, το επταθέσιο MPV είναι το μεγαλύτερο μοντέλο της Dacia στοιχείο που σημαίνει μέγιστη πρακτικότητα και ευρυχωρία.

Ειδικότερα, με μεταξόνιο 2,9 μέτρων δηλαδή 30 εκατοστά μεγαλύτερο εν συγκρίσει με το Sandero το Jogger θα μπορούσε να φιλοξενήσει στο εσωτερικό του έως επτά επιβαίνοντες ενώ όπως έχει ήδη γίνει γνωστό θα υπάρξει και πενταθέσια έκδοση.

Να τονιστεί επίσης ότι σύμφωνα με τις συστάσεις στην περίπτωση της επταθέσιας διάταξης η τελευταία σειρά καθισμάτων υπόσχεται άνετη φιλοξενία και σε ενηλίκους επιβαίνοντες.

Άνεση υπόσχεται και η δεύτερη σειρά καθισμάτων, ενώ η αίσθηση ευρυχωρίας εντείνεται ακόμα περισσότερο από την διαφορά ύψους 4,0 εκατοστά ανάμεσα στο μπροστινό και στο πίσω του εσωτερικού.

Στην χρηστικότητα συμβάλλουν στοιχεία όπως τα αναδιπλούμενα τραπεζάκια στις πλάτες των μπροστινών καθισμάτων καθώς και οι ράγες οροφής με τα κινούμενα μέρη που μπορούν να στρίψουν έως και κατά 90 μοίρες και να φιλοξενήσουν επιπλέον αποσκευές έως και 80 κιλά.

Ο χώρος του πορτ μπαγκάζ διαμορφώνεται σε 213 λίτρα στην περίπτωση της επταθέσιας έκδοσης και σε 712 σε αυτή της πενταθέσιας.

Η αναδίπλωση της δεύτερης σειράς καθισμάτων ή και η αφαίρεση της τρίτης σειράς καθισμάτων...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
ARTICLES
· Fitch keeps France's credit rating at A+ with a stable outlook
· How the EU will help popular tourist destinations limit short-term rentals
· New York: Police fatally shoot 49-year-old woman after she stabbed passers-by
· A quantum battery that charges faster as it grows
· Who is this 17-year-old "Superman of the forests" putting out fires in Indonesia?
· Hospitalized King of Norway sees his health worsen because of a blood disease
· Large study links breakfast timing to lifespan
· Sugary drinks linked to stomach cancer for the first time
· Bad weather in Portugal: Reconstruction coordinator admits full recovery is unlikely
· What to eat before bed for better and deeper sleep
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος · 18.6 °C · 77%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies