Σε νÎο τεστ υπεβλήθη, σÏμφωνα με τις τελευταίες πληÏοφοÏίες, η γυναίκα, η οποία εξετάζεται για επαναμόλυνση από τον κοÏοναϊό.
Όπως Ï€ÏοκÏπτει από τις υπάÏχουσες πληÏοφοÏίες όσον αφοÏά στο νÎο τεστ, τα αποτελÎσματα αναμÎνονται το απόγευμα, Îτσι δεν αποκλείεται να Îχουμε πεÏισσότεÏα για αυτό στη διάÏκεια της επίσημης ενημÎÏωσης για τον κοÏοναϊό στις 18:00.
ΣÏμφωνα, πάντα, με τις πληÏοφοÏίες οι επιστήμονες εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα κι αυτό της επαναλοίμωξης.
Ωστόσο το πιθανότεÏο σενάÏιο είναι το τεστ να Îχει ανιχνεÏσει υπολείμματα του Î³ÎµÎ½ÎµÏ„Î¹ÎºÎ¿Ï Ï…Î»Î¹ÎºÎ¿Ï Ï„Î¿Ï… ιοÏ, ο οποίος, όπως γνωÏίζουν οι επιστήμονες, θα μποÏοÏσε να παÏαμείνει στον οÏγανισμό για πάÏα Ï€Î¿Î»Ï ÎºÎ±Î¹ÏÏŒ, χωÏίς αυτό να σημαίνει ότι μποÏεί και να τον μεταδώσει.
Îα υπενθυμιστεί ότι πÏόκειται για ασθενή, η οποία βÏÎθηκε θετική στον κοÏοναϊό στα τÎλη ΜαÏτίου και Î±Ï†Î¿Ï Î½Î¿ÏƒÎ·Î»ÎµÏτηκε, φÎÏεται να Îλαβε εξιτήÏιο στις 6 ΑπÏιλίου.
ΠαÏ’όλα αυτά, χθες, όπως Îγινε γνωστό, βÏÎθηκε εκ νÎου θετική στον φονικό ιό.
Στο επίκεντÏο το θÎμα των αντισωμάτων Αξίζει να σημειωθει ότι ο και ο εκπÏόσωπος του υπουÏγείου Υγείας, ΣωτήÏης ΤσιόδÏας αναφÎÏθηκε το Σάββατο στο θÎμα της απόκτησης αντισωμάτων.
«Τις τελευταίες εβδομάδες ακοÏγονται δÏο διφοÏοÏμενες απόψεις.
Μία από τον Παγκόσμιο ΟÏγανισμό Υγείας, η οποία λÎει ότι δεν θα μποÏοÏσε να είμαστε σίγουÏοι ότι τα αντισώματα που αναπτÏσσεις σε Ï€ÏοστατεÏουν.
Εγώ δεν συμφωνώ με αυτή την τοποθÎτηση», δήλωσε συγκεκÏιμÎνα, συμπληÏώνοντας ότι ο ίδιος συντάσσεται με την εκτίμηση ότι όσοι νόσησαν και Îγιναν καλά, θα Îχουν Ï€Ïοστασία για τουλάχιστον Îναν χÏόνο.
Σε ÏŒ,τι αφοÏά την τοποθÎτηση του Παγκόσμιου ΟÏÎ³Î±Î½Î¹ÏƒÎ¼Î¿Ï Î¥Î³ÎµÎ¯Î±Ï‚ (ΠΟΥ), ο ΟÏγανισμός τόνισε ότι δεν υπάÏχουν, μÎχÏι τώÏα, αποδείξεις ότι όποιος νόσησε και ανÎÏÏωσε από τον κοÏονοϊό, είναι Ï€ÏοστατευμÎνος.
«ΠÏος το παÏόν δεν υπάÏχουν ενδείξεις ότι άνθÏωποι που ανάÏÏωσαν από τη νόσο COVID-19 και Îχουν αντισώματα είναι Ï€ÏοστατευμÎνοι από μια δεÏτεÏη λοίμωξη», δήλωσε ο ΠΟΥ σε ανακοίνωση που εξÎδωσε, σÏμφωνα με το Reuters....
Πηγή/ΠεÏισσότεÏα: in.gr


































