Ελπίδες για νίκη εναντίον του κοÏÎ¿Î½Î±ÏŠÎ¿Ï Îχουν φÎÏει οι δοκιμÎÏ‚ για το εμβόλιο στην ΟξφόÏδη.
Δυο εθελοντÎÏ‚ ήταν οι Ï€Ïώτοι άνθÏωποι στην ΕυÏώπη στους οποίους Îγινε η Ï€Ïώτη δοκιμή εμβολίου για τον κοÏοναϊό.
Ο βασικός στόχος των δοκιμών είναι να βÏεθεί εάν το εμβόλιο θα δÏάσει εναντίον του COVID-19, εάν θα Ï€ÏοκαλÎσει ανεπιθÏμητες ενÎÏγειες ή θα Ï€Ïοξενήσει καλÎÏ‚ ανοσοαποκÏίσεις.
Τι ζητοÏν οι Î’Ïετανοί ΣÏμφωνα με τον ανταποκÏιτή του MEGA στο Λονδίνο, ΘÏμιο Τζάλλα που μίλησε με τους εÏευνητÎÏ‚ του πανεπιστημίου, οι Î’Ïετανοί θεωÏοÏν ότι θα Ï€ÏÎπει να Îχουν Ï€ÏοτεÏαιότητα στον εμβολιασμό, αν όλα τελικά πάνε κατ’ ευχήν.
Οι επιστήμονες όμως δεν συμφωνοÏν και ζητοÏν σÏμπÏαξη με τη διεθνή κοινότητα. Ο εκπÏόσωπος του κÎντÏου παÏÎπεμψε στη συνεÏγασία με τη διεθνή κοινότητα, τόνισε ο ανταποκÏιτής του MEGA που ήÏθε σε επικοινωνία μαζί του.
Η μÎχÏι τώÏα ποÏεία του κÎντÏου εÏευνών Îχει γίνει με τη βοήθεια των διεθνών συνεÏγασιών του και οι επιστήμονες αναφÎÏουν ότι δεν είναι τώÏα η κατάλληλη εποχή για να Ï€Ïοβάλει την υπεÏοχή της η Î’Ïετανία.
Οι εÏευνητÎÏ‚ δουλεÏουν αυτή τη στιγμή με σκοπό να είναι Îτοιμες Îνα εκατομμÏÏιο δόσεις τον ΣεπτÎμβÏη.
Το ζήτημα είναι Ï€Ïώτα να εξασφαλιστεί ότι το εμβόλιο είναι αποτελεσματικό, δηλώνει η επικεφαλής εÏευνήτÏια.
Το να γίνει μαζική παÏαγωγή είναι το πιο χÏονοβόÏο....
Πηγή/ΠεÏισσότεÏα: in.gr


































