Live εικόνα από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Αυτοκίνητο
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Mercedes-Benz GLA: Στα ενδότερα
Ημερομηνία: 2/12/2019, 16:14 - Εμφανίσεις: 49


H γερμανική φίρμα ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα τη διαδικασία αντίστροφης μέτρησης, δημοσιοποιώντας τα πρώτα teaser εν όψει της διαδικτυακής πρεμιέρας της νέας γενιάς GLA η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 11 Δεκεμβρίου, συμπληρώνοντας την γκάμα των νέων «μικρών» της Mercedes-Benz.

Πλέον η γερμανική φίρμα επανέρχεται με νέο teaser το οποίο αποτελεί την πρώτη αποτύπωση από το εσωτερικό του γερμανικού SUV.

Αναμενόμενα, ακολουθεί την ίδια σχεδιαστική και εξοπλιστική λογική με τις συνολικά επτά μικρές Mercedes-Benz που έχουν υποδεχτεί τη νέα γενιά τους τα τελευταία δύο χρόνια, με εφαλτήριο την αποκάλυψη της νέας γενιάς A-Class.

Πλην της πρώτης επαφής με το εσωτερικό της GLA, η νέα εικόνα αφήνει να εννοηθεί ότι το νέο μοντέλο θα διαθέτει σύστημα επιτήρησης τυφλών σημείων με δυνατότητα προειδοποίησης εξόδου.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι, όταν ο οδηγός ετοιμάζεται να βγει από το αυτοκίνητο, σε περίπτωση που πλησιάζει, κινούμενο όχημα ή ποδηλάτης στην δυνητική «πορεία» της πόρτας, το σύστημα θα ειδοποιεί τον οδηγό για το εμπόδιο μέσω μιας φωτεινής ένδειξης στον αντίστοιχο καθρέπτη αλλά και μιας ηχητικής ειδοποίησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σύστημα λειτουργεί για τρία λεπτά έπειτα από την διακοπή της λειτουργίας του κινητήρα από τον οδηγό.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της νέας GLA, σύμφωνα με τις συστάσεις της γερμανικής φίρμας, πρόκειται να αποτελέσει ένα από τα πιο προηγμένα τεχνολογικά αυτοκίνητα της κατηγορίας του, διαθέτοντας μεταξύ άλλων ένα ευφυές σύστημα αυτόνομης πέδησης το οποίο, εκτός από τις δεδομένες ικανότητές του σε ό,τι αφορά την αποτροπή ατυχημάτων και την ανίχνευση πεζών και ποδηλατών, θα θα μπορούσε να ανιχνεύει πεζούς οι οποίοι ετοιμάζονται να διασχίσουν τις διαβάσεις, προειδοποιώντας σχετικά τον οδηγό.

Επιπλέον, όπως έχει επίσης αποκαλύψει η γερμανική φίρμα η νέα γενιά της GLΑ θα είναι πιο ευρύχωρη εν συγκρίσει με την μέχρι σήμερα εκδοχή της, συνεπικουρούμενου και του κατά 10,0 εκατοστά μεγαλύτερου ύψους....

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Πατήστε στη σελίδα του pentelikonews.gr στο Facebook
Κάντε μας στο Twitter
Εγκαταστήστε στο smartphone σας την εφαρμογή του Pentelikonews.gr:
Σχόλια
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Αυτοκίνητο"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Αυτοκίνητο"
VIDEO NEWS


ΕΥΡΕΣΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑΒρείτε τον ταχυδρομικό κώδικα οποιασδήποτε περιοχής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
Περισσότερα >
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Ασθενής βροχή
11.2 °C 93%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

BAD MOMS (STAR, σήμερα 23:00)
Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
GREEKLISH CONVERTER

Μετατρέψτε απλά και εύκολα κείμενο από greeklish σε Ελληνικά >>
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
Ημερήσιοι επισκέπτες: 3.200
Συνολικοί επισκέπτες: 1.892.673
Online τώρα:43
Διαφημιστείτε στο pentelikonews.grΕιδήσειςLIVE SCORES

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΜετοχές live
Copyright 2010-2019 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies