Ενώ οι άνδÏες, λόγω Μουντιάλ, είναι κολλημÎνοι στις οθόνες, την ίδια ÏŽÏα οι γυναίκες …σκοÏάÏουν σε ξÎνα κÏεβάτια, σÏμφωνα με ÎÏευνα του ΑνδÏολογικοÏ ΙνστιτοÏτου που Îδειξε ότι τον ΙοÏνιο οι επιδόσεις των ανδÏών σε συχνότητα επαφών ήταν οι μισÎÏ‚, εν συγκÏίσει με όλους τους υπόλοιπους μήνες του χÏόνου, ενώ στις γυναίκες η συχνότητα ήταν ίδια ή λίγο ανεβασμÎνη.
«Το εÏλογο συμπÎÏασμα είναι πως,Â Î±Ï†Î¿Ï Î¿Î¹ άνδÏες μείωσαν τις επαφÎÏ‚ τους λόγω ποδοσφαιÏοπληξίας, ενώ οι γυναίκες είχαν ίδιες ή και καλÏτεÏες επιδόσεις την πεÏίοδο αυτή, οι γυναίκες θα Îπαιζαν εκτός γηπÎδου τις ÏŽÏες που οι άνδÏες Îπαιζαν εντός», λÎÎµÎ¹Â Î¿Â Î”Ï ÎšÏ‰Î½ÏƒÏ„Î±Î½Ï„Î¯Î½Î¿Ï‚ Κωνσταντινίδης, χειÏουÏγός ουÏολόγος – ανδÏολόγος Ï€ÏόεδÏος του ΑνδÏÎ¿Î»Î¿Î³Î¹ÎºÎ¿Ï Î™Î½ÏƒÏ„Î¹Ï„Î¿Ïτου Αθηνών.
Σε πολλÎÏ‚ ÎÏευνες του εξωτεÏÎ¹ÎºÎ¿Ï Î· μείωση συχνότητας στις εÏωτικÎÏ‚ επαφÎς των ανδÏών παÏατηÏήθηκε επανειλημμÎνα στις αθλητικÎÏ‚ ΚυÏιακÎÏ‚ και σε μεγάλες διοÏγανώσεις.
Οι άÏÏενες του πλανήτη μειοδοτοÏν σε επιδόσεις εÏωτικÎÏ‚, ενώ πλειοδοτοÏν σε ασκήσεις κατανάλωσης μπÏÏας και πίτσας,Â Î±Ï†Î¿Ï Î· γυναικεία παÏουσία την ÏŽÏα του ποδοσφαιÏÎ¹ÎºÎ¿Ï Î¿ÏÎ³Î±ÏƒÎ¼Î¿Ï Ï„Î¿Ï…Ï‚ Ï€Ïοκαλεί συνήθως Îνα είδος αλλεÏγίας.
«Η βιολογική εÏμηνεία της απÎχθειας στα οιστÏογόνα των γυναικών – ανδÏών σε υπεÏÎκκÏιση ανδÏογόνων είναι γονιδιακή και πανάÏχαια, γιατί τα ομαδικά αθλήματα οι άνδÏες τα είχαν αÏχίσει ήδη από τους Ï„ÏοφοσυλλÎκτες κυνηγοÏÏ‚, μÎχÏι την εποχή του Πλάτωνα, που ÎÏ„Ïεχαν γυμνοί στα στάδια για να ξοδÎψουν την τεστοστεÏόνη των μυών και να αναπτÏξουν ίσως την διάνοια των μυαλών», εξηγεί ο Î”Ï ÎšÏ‰Î½ÏƒÏ„Î±Î½Ï„Î¹Î½Î¯Î´Î·Ï‚.
Και Ï€ÏοσθÎτει: «Στα γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει, λÎει ο γνωστός στίχος του ΔιονÏση Σαββόπουλου και ίσως αυτό να εξηγεί πως η γυνή βαÏιαναστενάζει αλλά και ξενοκοιτάζει, όταν ο σÏντÏοφός της φÎÏνει την μόνιμη εÏωμÎνη του, τη μπάλα, στο σαλόνι, με τους φωνακλάδες φίλους του μάλα ενοχλητικοÏÏ‚ για την αδιάφοÏη στο ÏƒÏ€Î¿Ï ÏƒÏ…Î½Î®Î¸Ï‰Ï‚ γυνή».
Οι λόγοι της γυναικείας απιστίας στην εποχή του Μουντιάλ
Πηγή/ΠεÏισσότεÏα: in.gr


































