ΚΑΙΡΟΣ · LIVE16.5°CΝεφώσεις82% υγρασίαLive cam Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Αυτοκίνητο
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

GP Bραζιλίας 2016: Νικητής στη βροχή ο L. Hamilton, θέαμα και ουσία από τον M. Verstappen - Αυτοκίνητο - Αγώνες - f1 - Live

Ημερομηνία: · Εμφανίσεις: 194

Τον τίτλο του πλέον επεισοδιακού Grand Prix της φετινής σεζόν διεκδικεί ο αγώνας που φιλοξένησε η πίστα του Interlagos στην Βραζιλία.

Η βροχή που έπεφτε από νωρίς λίγο έλειψε να εμποδίσει την ολοκλήρωση του 21ου γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1, με τους αγωνοδίκες να διακόπτουν δύο φορές την αγωνιστική δράση και την καρό σημαία να «πέφτει» τελικά με καθυστέρηση μιάμιση ώρας.

Η εκκίνηση πραγματοποιήθηκε πίσω από το αυτοκίνητο ασφαλείας, με τον L. Hamilton να κρατάται με ευκολία στην κορυφή και τον M. Verstappen να περνά επίσης εύκολα τον N. Rosberg ανεβαίνοντας στη δεύτερη θέση.

Πάντως, έπειτα από την σύγκρουση του K. Raikkonen στην ευθεία εκκίνησης-τερματισμού στον τοίχο του pitlane οι αγωνοδίκες αποφάσισαν τη διακοπή του αγώνα.

Πέρασε περίπου μισή ώρα μέχρι οι πιλότοι να επιστρέψουν στην πίστα και πριν οι αγωνοδίκες τους καλέσουν για δεύτερη φορά στα pit διακόπτοντας και πάλι τον αγώνα.

Εκείνη τη στιγμή πιθανότητα οριστικής διακοπής του GP Βραζιλίας φάνταζε ως το πιο πιθανό, παρόλα αυτά οι κριτές έστειλαν και πάλι τους πιλότους στα μονοθέσιά τους βλέποντα τις καιρικές συνθήκες να μην επιδεινώνονται.

Και πάλι ο M. Verstappen κατάφερε να προσπεράσει τον N. Rosberg και να βρεθεί στη δεύτερη θέση, προσφέροντας λίγα λεπτά αργότερα το highlight της φετινής σεζόν, όταν κατάφερε να αποφύγει μια σχεδόν σίγουρη σύγκρουση με τα προστατευτικά κιγκλιδώματα της πίστας.

Τη δική του στιγμή είχε και ο N. Rosberg, σε αντίθεση με τον L. Hamilton που εκκίνησε και τερμάτισε πρώτος χωρίς να απειληθεί.

Η απόφαση της Red Bull να τοποθετήσει τα ενδιάμεσα ελαστικά στους Ricciardo και Verstappen ανακάτεψε και πάλι την τράπουλα. Βέβαια, αυτή τη φορά η αυστριακή ομάδα δεν ζύγισε σωστά τις καιρικές συνθήκες και με αφορμή τη σύγκρουση-εγκατάλειψη του F. Massa διόρθωσε την επιλογή της αναγκάζοντας και τους δύο πιλότους της σε ένα ακόμα pit stop.

...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
ARTICLES
· Fitch keeps France's credit rating at A+ with a stable outlook
· How the EU will help popular tourist destinations limit short-term rentals
· New York: Police fatally shoot 49-year-old woman after she stabbed passers-by
· A quantum battery that charges faster as it grows
· Who is this 17-year-old "Superman of the forests" putting out fires in Indonesia?
· Hospitalized King of Norway sees his health worsen because of a blood disease
· Large study links breakfast timing to lifespan
· Sugary drinks linked to stomach cancer for the first time
· Bad weather in Portugal: Reconstruction coordinator admits full recovery is unlikely
· What to eat before bed for better and deeper sleep
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Νεφώσεις · 16.5 °C · 82%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies