ΚΑΙΡΟΣ · LIVE26.7°CΣχεδόν αίθριος45% υγρασίαLive cam Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Αυτοκίνητο
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

«Προ των πυλών» το compact διθέσιο sportscar της Bentley

Ημερομηνία: · Εμφανίσεις: 288

Ένα βήμα πριν την «τελική κρίση» είναι η παραγωγή του ΕΧP 10 Speed 6, του διθέσιου sportscar που η βρετανική φίρμα εξέθεσε ως πρωτότυπο στην έκθεση της Γενεύης το 2015, σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής της βρετανικής φίρμας, Wolfgang Durheimer.

«Ετοιμαζόμαστε να πάρουμε μια απόφαση. Θα μπορούσε να λανσαριστεί ως coupe χωρίς να αποκλείεται και η πιθανότητα μιας roadster εκδοχής ενώ σε ό,τι αφορά το χρονοδιάγραμμα, πρόκειται να λανσαριστεί μετά τη νέα γενιά της Continental», ανέφερε επί του θέματος το στέλεχος της Bentley, μην αφήνοντας και πολλά περιθώρια αμφιβολιών για το μέλλον του διθέσιου sportscar στην γκάμα της φίρμας.

Aν το σενάριο ευοδωθεί το EXP 10 Speed 6 Concept ως έκδοση παραγωγής πρόκειται να αξιοποιήσει μια νέα, αρχιτεκτονική η οποία θα «υποστηρίζει» κίνηση τόσο στους πίσω όσο και στους τέσσερις τροχούς και η οποία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα κάτω από τις επιφάνειες της νέας γενιάς της Porsche Panamera, έχοντας ως κύριο χαρακτηριστικό της το περιορισμένο βάρος χάρη στην εκτεταμένη χρήση ελαφρών υλικών αλλά και την ευελιξία της, αναφορικά με το πλήθος των διαφορετικών επιλογών.

Η ίδια αρχιτεκτονική πρόκειται να αξιοποιηθεί επίσης από την νέα γενιά της Continental GT, αλλά κυρίως και από ένα νέο, δεύτερο SUV με τα σήματα της Bentley το οποίο θα είναι μικρότερο από το Bentayga και θα επιχειρήσει να κεφαλαιοποιήσει την γενικότερη απήχηση των SUV προς όφελος των Βρετανών.

Σε παράλληλη εξέλιξη ο επικεφαλής της Bentley ανακοίνωσε την κατασκευή μιας περιορισμένης παραγωγής, υπερπολυτελούς έκδοσης της Mulsanne Convertible η οποία θα μπορούσε να ολοκληρωθεί μέσω του τμήματος της Mulliner με σκοπό την παραγωγή 20 μονάδων και «πολύ υψηλή τιμή», όπως χαρακτηριστικά τονίζει και η οποία αναμένεται σε «δύο χρόνια».

Παράλληλα, ανεξαρτήτως των εκκεντρικών σχεδίων σε ό,τι αφορά την convertible εκδοχή της Mulsanne, όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής της Bentley, η νέα γενιά του μοντέλου αναμένεται...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
ARTICLES
· Bad weather in Portugal: Reconstruction coordinator admits full recovery is unlikely
· What to eat before bed for better and deeper sleep
· One trick that can reduce stress and your cortisol levels by 23%
· Central Europe must prepare for more frequent forest fires, experts warn
· The world is facing irreversible depletion of water reserves, warn UN scientists
· Questions about the Crans-Montana fire
· Avocado: A miracle for our health
· The new amazing trains in China
· If you miss the person from your past relationship
· The borderline personality disorder
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος · 26.7 °C · 45%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies