ΚΑΙΡΟΣ · LIVE27.9°CΣχεδόν αίθριος42% υγρασίαLive cam Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Αυτοκίνητο
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Στην «καρδιά» των νέων Volvo XC40 και V40

Ημερομηνία: · Εμφανίσεις: 280

H σουηδική φίρμα συνεχίζει το φλερτ το snapchat δίνοντας στη δημοσιότητα μέσω του μέσου κοινωνικής δικτύωσης ένα ακόμα κομμάτι του παζλ που θα συνθέσει την προσωπικότητα του νέου της compact SUV μέλους της σειράς 40.

Το XC40 αναμένεται αρχικά να παρουσιαστεί ως concept car μέσα στη χρονιά και σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει μέχρι τώρα δημοσιοποιήσει η σουηδική φίρμα θα υιοθετήσει το γνώριμο σχεδιαστικό κώδικα που σύστησε η Volvo με τη σειρά 90 προσαρμοσμένο σε πιο compact διαστάσεις.

Από τις εικόνες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας διαφαίνεται ότι το νέο μοντέλο φέρει τα γνώριμα φωτιστικά σώματα LED στο μοτίβο που η Volvo αποκαλεί «Thor΄s Hammer» τα οποία πλαισιώνουν μια προτεταμένη γρίλια, ενώ διακρίνονται επίσης οι μεγάλες εισαγωγές αέρα με τα ενσωματωμένα LED φωτιστικά σώματα.

Στο πίσω τμήμα όσο αφήνουν να διαφανεί οι διαθέσιμες εικόνες, το XC40 ακολουθεί τις γραμμές του XC90 διαθέτοντας καμπύλες, spoiler και τα χαρακτηριστικής αισθητικής φωτιστικά σώματα.

Πάντως, αυτή την φορά, πέρα από την τμηματική αποκάλυψη των αισθητικών χαρακτηριστικών του compact crossover η Volvo επιβεβαίωσε ότι το νέο SUV θα είναι διαθέσιμο και με plug-in υβριδικό σύνολο, όπως αφήνει να διαφανεί από την εικόνα της αρχιτεκτονικής του που εξοπλίζεται με ένα κινητήρα εσωτερικής καύσης τοποθετημένο μπροστά σε συνδυασμό με ηλεκτρικό μοτέρ και μια συστοιχία μπαταριών τοποθετημένων στο κέντρο.

Όπως είναι επίσης γνωστό πρόκειται για την νέα αρχιτεκτονική της Volvo η οποία επιγράφεται ως Compact Modular Architecture η οποία είναι συμβατή τόσο με συμβατικά μηχανικά σύνολα όσο και με ηλεκτρικά και υβριδικά. Σε ό,τι αφορά τους συμβατικούς κινητήρες, εκτός από τη δεδομένη παρουσία τετρακύλινδρων τεχνολογίας Drive E, το XC40 πρόκειται να συμπεριλάβει στην γκάμα του και νέους τρικύλινδρους αποδοτικούς κινητήρες με αντίστοιχη λογική και τεχνολογία.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στην ίδια αρχιτεκτονική...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
ARTICLES
· Bad weather in Portugal: Reconstruction coordinator admits full recovery is unlikely
· What to eat before bed for better and deeper sleep
· One trick that can reduce stress and your cortisol levels by 23%
· Central Europe must prepare for more frequent forest fires, experts warn
· The world is facing irreversible depletion of water reserves, warn UN scientists
· Questions about the Crans-Montana fire
· Avocado: A miracle for our health
· The new amazing trains in China
· If you miss the person from your past relationship
· The borderline personality disorder
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος · 27.9 °C · 42%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies