ΎστεÏα από την διείσδυσή της στα ταμπλό των αυτοκινήτων με την εξÎλιξη Î»Î¿Î³Î¹ÏƒÎ¼Î¹ÎºÎ¿Ï Ï€ÏοσαÏμοσμÎνου στα συστήματα ψυχαγωγίας και ενημÎÏωσης των αυτοκινήτων, η Apple φÎÏεται να επιθυμεί να εμβαθÏνει τη σχÎση της με τους Ï„ÎσσεÏις Ï„ÏοχοÏÏ‚, ακολουθώντας το παÏάδειγμα της Google και ετοιμάζοντας τη δική της εκδοχή για ηλεκτÏοκίνητου οχήματος με αυτόνομο σÏστημα οδήγησης.
Όπως αναφÎÏουν πληÏοφοÏίες η Apple, Îχει ήδη ξεκινήσει το αντίστοιχο project το οποίο φÎÏει την κωδική ονομασία «Τitan» ενώ Îχει ήδη Ï€ÏοχωÏήσει στην Ï€Ïόσληψη εκατοντάδων ανθÏώπων που ασχολοÏνται με το τετÏάτÏοχο σχÎδιο της Apple σε «μυστικό» εÏγαστήÏιο που δημιουÏγήθηκε Ï€ÎÏυσι.
ΕπιπλÎον, οι πληÏοφοÏίες αναφÎÏουν ότι η Apple Îχει ήδη ÎÏθει σε επαφή με κατασκευαστÎÏ‚ που φιλοξενοÏν την παÏαγωγή μοντÎλων μεγάλων αυτοκινητοβιομηχανιών όπως η αυστÏιακή Magna Steyr.


































