Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Νεφώσεις
2 °C 65%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Κόσμος
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Ισραήλ: Διαφωνία Νετανιάχου με ΗΠΑ για Γάζα - Δεν δέχεται στρατιώτες από Κατάρ και Τουρκία στον θύλακα
Ημερομηνία: Σήμερα 19/1/2026, 21:48 - Εμφανίσεις: 11



Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου επανέλαβε σήμερα ότι διαφωνεί με την ανάπτυξη Τούρκων ή Καταριανών στρατιωτών στη Λωρίδα της Γάζας, εκφράζοντας και τη διαφωνία του με τις ΗΠΑ για τη μελλοντική διακυβέρνηση του θύλακα.

Από το Σάββατο, το γραφείο του Νετανιάχου εξεδήλωσε την αντίθεσή του στη σύνθεση του «Συμβουλίου Ειρήνης» «Δεν θα υπάρχουν ούτε Τούρκοι, ούτε Καταριανοί στρατιώτες στη Λωρίδα της Γάζας», δήλωσε ο Νετανιάχου στο κοινοβούλιο.

Πρόσθεσε ότι το Ισραήλ διαφωνεί με την Ουάσινγκτον σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα που θα αναλάβουν την υλοποίηση του σχεδίου του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για τον παλαιστινιακό θύλακα.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) Δείτε σχετική ανάρτηση: Prime Minister Benjamin Netanyahu vowed that no Turkish or Qatari soldiers would be present in the Gaza Strip, stating that Israel has a “certain dispute” with the United States over the issue.

@keshet_neev https://t.co/4p0teGluOv — The Jerusalem Post (@Jerusalem_Post) January 19, 2026document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Ποιοι περιλαμβάνονται στο «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ για τη Γάζα Όπως υπενθυμίζει ο Ντόναλντ Τραμπ, ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας τη συγκρότηση μιας εκτελεστικής επιτροπής που θα λειτουργεί υπό την αιγίδα του «Συμβουλίου Ειρήνης», όπου θα προεδρεύει ο ίδιος ο Τραμπ.

Αυτή η επιτροπή, που παρουσιάστηκε ως «συμβουλευτική» περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας Χακάν Φιντάν και τον Καταριανό διπλωμάτη Αλί αλ Θαουάντι.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Από το Σάββατο, το γραφείο του Νετανιάχου εξεδήλωσε την αντίθεσή του στη σύνθεση αυτού του νέου οργάνου.

Η ανακοίνωση της σύνθεσης της επιτροπής «δεν έγινε σε συντονισμό με το Ισραήλ και αντίκειται στην πολιτική του», δήλωσε ο Νετανιάχου σημειώνοντας ότι «ανέθεσε στον υπουργό Εξωτερικών να επικο...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Κόσμος"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Κόσμος"
ARTICLES
· Questions about the Crans-Montana fire
· Avocado: A miracle for our health
· The new amazing trains in China
· If you miss the person from your past relationship
· The borderline personality disorder
· There is a huge difference between someone who loves you and someone who loves the way you make them feel
· What to know about milk
· The borderline narcissistic person
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Νεφώσεις
2 °C 65%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies