Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Τοπικά νέφη
2.5 °C 39%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Κόσμος
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Πούτιν: Η CIA διαβεβαίωσε τον Τραμπ ότι η Ουκρανία δεν στόχευσε το σπίτι του ρώσου προέδρου
Ημερομηνία: Σήμερα 1/1/2026, 10:28 - Εμφανίσεις: 12



Η CIA αποτιμά ότι η ουκρανική επίθεση στο βόρειο τμήμα της Ρωσίας δεν είχε ως στόχο την κατοικία του Βλαντιμίρ Πούτιν, κάτι που ο ρώσος πρόεδρος δήλωσε στον αμερικανό ομόλογό του τη Δευτέρα.

Ο διευθυντής της CIA, Τζον Ράτκλιφ, ενημέρωσε τον Τραμπ για την εκτίμηση αυτοί την Τετάρτη, ανέφεραν αμερικανοί αξιωματούχοι που μίλησαν στο CNN.

Η Ρωσία κατηγόρησε την Ουκρανία ότι προσπάθησε να χτυπήσει την κατοικία του Πούτιν τη Δευτέρα, και ο Τραμπ δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ο ρώσος πρόεδρος του το είχε τονίζει στο τηλέφωνο.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Τότε, ο πρόεδρος δήλωσε ότι ήταν προβληματισμένος από την αναφερόμενη ενέργεια και φάνηκε να πιστεύει τον Ρώσο ηγέτη, παρόλο που η Ουκρανία αρνήθηκε ότι βρισκόταν πίσω από οποιαδήποτε τέτοια επίθεση.

Η αρχική αντίδραση Τραμπ «Δεν μου αρέσει.

Δεν είναι καλό», δήλωσε ο Τραμπ, περιγράφοντας τον εαυτό του ως «πολύ θυμωμένο» όταν άκουσε τον ισχυρισμό.

Παραδέχτηκε ότι ήταν «πιθανό» η κατηγορία να είναι ψευδής και να μην είχε συμβεί τέτοια επίθεση, αλλά πρόσθεσε: «Όμως ο Πρόεδρος Πούτιν μου σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε τις πρωινές ώρες σήμερα ότι συνέβη».document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Πηγές ανέφεραν ότι ο Ράτκλιφ ενημέρωσε αργότερα τον Τραμπ ότι η CIA δεν πίστευε ότι ήταν αλήθεια.

Και την Τετάρτη, ο Τραμπ φάνηκε να υιοθετεί μια πιο σκεπτικιστική στάση, δημοσιεύοντας ένα άρθρο της New York Post στο Truth Social με τον τίτλο «Η αλαζονική «επίθεση» του Πούτιν δείχνει ότι η Ρωσία είναι αυτή που εμποδίζει την ειρήνη».

Η Post δήλωσε ότι ήταν «ενδιαφέρον το γεγονός ότι ο Πούτιν, ο οποίος έχει διεξάγει έναν βίαιο πόλεμο για σχεδόν τέσσερα χρόνια, πιστεύει ότι οποιαδήποτε βία στην περιοχή του αξίζει ιδιαίτερη οργή» και υποστήριζε ότι «οποιαδήποτε επίθεση εναντίον του Πούτιν είναι περισσότερο από δικαιολογημένη».googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); «Αλλά εδώ είναι το πρόβλημα: η επίθεση με drone πιθανότατα δεν συνέβη ποτέ.

Ο (Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ) Ζελ...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Κόσμος"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Κόσμος"
ARTICLES
· Avocado: A miracle for our health
· The new amazing trains in China
· If you miss the person from your past relationship
· The borderline personality disorder
· There is a huge difference between someone who loves you and someone who loves the way you make them feel
· What to know about milk
· The borderline narcissistic person
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Τοπικά νέφη
2.5 °C 39%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies