Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
21 °C 40%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Ελλάδα
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Ισχυροί άνεμοι: Τροποποιήσεις στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από τα λιμάνια της Αττικής
Ημερομηνία: 29/6/2025, 23:04 - Εμφανίσεις: 18



Συνεχίζονται οι τροποποιήσεις στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από τα λιμάνια της Αττικής, εξαιτίας καθώς πνέουν θυελλωδεις βόρειοι άνεμοι και υπάρχει απαγορευτικού απόπλου.

Όπως προκύπτει από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, οι άνεμοι φθάνουν τοπικά έως και τα 9 Μποφόρ, ιδιαίτερα στις θαλάσσιες περιοχές των Κυκλάδων και της Κρήτης.

Με ανακοίνωσή του, το Λιμενικό Σώμα ενημερώνει ότι από το λιμάνι του Πειραιά το Blue Star Patmos, με προορισμό τα Δωδεκάνησα, θα αποπλεύσει τελικά στις 23:59 το βράδυ.

Το Blue Star 1 για Κυκλάδες, αναχωρεί στις 22:00, ενώ το Αριάδνη, που επρόκειτο να αποπλεύσει στις 20:00 για Χίο και Μυτιλήνη, μεταθέτει την αναχώρησή του επίσης για τις 23:59.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Τα δρομολόγια για την Κρήτη Το «Νήσος Ρόδος» θα αποπλεύσει στις 22:00 για Ηράκλειο, αντί για τις 21:00.

Το «Κίσσαμος» για Χανιά θα αναχωρήσει στις 22:00, όπως και το «Knossos Palace» που απέπλευσε κανονικά στις 21:00 για Μήλο και Ηράκλειο.

Οι γραμμές του Αργοσαρωνικού Για τα δρομολόγια του Αργοσαρωνικού, η κίνηση πραγματοποιείται κανονικά αλλά μόνο με την έγκριση των πλοιάρχων.

Μερικές ακτοπλοϊκές εταιρείες έχουν προχωρήσει και σε ακυρώσεις δρομολογίων.

Στη Ραφήνα Από τη Ραφήνα, εκτελούνται μόνο τα δρομολόγια προς Μαρμάρι και Αγία Μαρίνα – Νέα Στύρα.

Το απόγευμα απέπλευσε κενό επιβατών το Super Ferry με προορισμό την Άνδρο, για να παραλάβει επιβάτες.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m2"); }); Αντίθετα, σε πλήρη ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι του Λαυρίου.

Οι επιβάτες καλούνται να επικοινωνούν έγκαιρα με τις λιμενικές αρχές ή τις ναυτιλιακές εταιρείες για την ακριβή ενημέρωσή τους αναφορικά με τυχόν τροποποιήσεις ή ακυρώσεις δρομολογίων.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Η πρόγνωση του καιρού Όπως προκύπτει από την πρόγνωση της ΕΜΥ για τον καιρό ισχυροί άνεμοι θα πνέουν και τη Δευτέρα 30 Ιουνίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν τοπικά 8 Μποφόρ στις Κυκλάδες και την Κρήτη τις πρώτες...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Ελλάδα"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Ελλάδα"
ARTICLES
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
· Redesigned 2023 Peugeot 508 model to be revealed on February 24th, 2023
· BMW: Premiere for updated BMW X5 M Competition and X6 M Competition
· Ford Mustang Mach-E with lithium iron phosphate (LFP) batteries
· How to fix error: Either there is no default mail client or the current mail client cannot fulfill the messaging request. Please run Microsoft Outlook and set it as the default mail client.
· Omega-3 fatty acids and their health benefits
· Samsung Galaxy S23 Ultra review
· Netflix has extended its crackdown on password sharing from Latin America to Canada, New Zealand, Portugal, and Spain
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
21 °C 40%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2025 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies