ΚΑΙΡΟΣ · LIVE9.9°CΣχεδόν αίθριος66% υγρασίαLive cam Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Κόσμος
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Τέσσερις νεκροί και 88 τραυματίες σε σύγκρουση τρένων νότια του Καΐρου

Ημερομηνία: Σήμερα · Εμφανίσεις: 0

Τέσσερις νεκροί και 88 τραυματίες σε σύγκρουση τρένων νότια του Καΐρου

Σήμερα, Κυριακή, δύο επιβατικά τρένα συγκρούστηκαν περίπου 76 χιλιόμετρα νότια του Καΐρου, της πρωτεύουσας της Αιγύπτου.

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της χώρας, τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 88 τραυματίστηκαν.

Βίντεο από το συμβάν δείχνει πολλά βαγόνια αναποδογυρισμένα, ενώ ένα έχει βγει εντελώς από τις ράγες. Κοντά στον τόπο διακρίνεται μεγάλη ομάδα ανθρώπων.

Η κρατική αρχή των σιδηροδρόμων έκανε γνωστό ότι συρμός που ταξίδευε από τη Γκίζα προς το Φαγιούμ έπεσε στο πίσω μέρος άλλου τρένου, το οποίο κινούνταν από το Κάιρο προς το Ασουάν. Από τη σύγκρουση εκτροχιάστηκαν αρκετά βαγόνια.

Ο πρόεδρος της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι, διέταξε ταχεία έρευνα. Δήλωσε ότι όποιος εντοπιστεί να έχει παραμελήσει τα καθήκοντά του θα αντιμετωπίσει τις ευθύνες του.

Στο σημείο της σύγκρουσης βρίσκονται συνεργεία έκτακτης ανάγκης για την αποκατάσταση της λειτουργίας της σιδηροδρομικής γραμμής. Δεν υπάρχει ένδειξη για το πόσο θα διαρκέσουν οι προσπάθειες.

Σε ανακοίνωση του αιγυπτιακού υπουργείου Υγείας αναφέρεται ότι 72 ασθενοφόρα βρίσκονται στον τόπο της σύγκρουσης για «σκοπούς εκκένωσης».

Οι τουλάχιστον 88 τραυματίες μεταφέρθηκαν σε τρία διαφορετικά νοσοκομεία.

Ο πρωθυπουργός της Αιγύπτου εξέφρασε συλλυπητήρια και συμπαράσταση στις οικογένειες των θυμάτων του σιδηροδρομικού ατυχήματος, σύμφωνα με την εφημερίδα «Youm7».

Ο Μοστάφα Μαντμπούλι δήλωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι θα δοθεί κάθε είδους υποστήριξη στις οικογένειες και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

Ανέφερε ακόμη ότι θα παρακολουθεί στενά τις προσπάθειες ώστε να τους παρασχεθεί η απαραίτητη ιατρική περίθαλψη.

Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
ΚΑΙΡΟΣ LIVE
ARTICLES
· Strong magnitude 6.9 earthquake hits Russia's Kamchatka
· Meat eaters more likely to reach 100, with a catch
· Ukraine poll on the winter ahead, concessions, and voting intention
· A narcissistic abuser falls for power, not for you
· Fitch keeps France's credit rating at A+ with a stable outlook
· How the EU will help popular tourist destinations limit short-term rentals
· New York: Police fatally shoot 49-year-old woman after she stabbed passers-by
· A quantum battery that charges faster as it grows
· Who is this 17-year-old "Superman of the forests" putting out fires in Indonesia?
· Hospitalized King of Norway sees his health worsen because of a blood disease
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies