ΚΑΙΡΟΣ · LIVE18.7°CΣχεδόν αίθριος32% υγρασίαLive cam Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Οικονομία - Χρηματιστήριο - Επιχειρήσεις
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Εργαζόμενοι στις ΔΟΥ: κυλιόμενες στάσεις εργασίας έως τις 25 Νοεμβρίου

Ημερομηνία: Σήμερα · Εμφανίσεις: 0

Εργαζόμενοι στις ΔΟΥ: κυλιόμενες στάσεις εργασίας έως τις 25 Νοεμβρίου

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (ΠΟΕ-ΔΟΥ) γνωστοποίησε πρόγραμμα κυλιόμενων στάσεων εργασίας ανά περιοχή, μαζί με γενικές συνελεύσεις των συλλόγων που είναι μέλη της, έως την πανελλαδική απεργία της 25ης Νοεμβρίου.

Οι κινητοποιήσεις συνεχίζουν την κλαδική απεργία της 19ης Μαρτίου. Στρέφονται κατά της μείωσης του μισθολογικού κόστους και κατά της περαιτέρω αναδιάρθρωσης και αποψίλωσης των δημόσιων οικονομικών υπηρεσιών που έχουν απομείνει.

«Καταθέτουμε όλες μας τις δυνάμεις στον αγώνα, απαιτούμε ισχυρές ΔΟΥ σε κάθε νομό της Περιφέρειας», επισημαίνει η Ομοσπονδία.

Ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία «απάντηση» της ΠΟΕ-ΔΟΥ

Στην ανακοίνωση αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι οι φετινές προγραμματισμένες κυλιόμενες στάσεις κατά των κεντρικοποιήσεων που προωθούνται δεν συνιστούν ούτε την πρώτη ούτε την τελευταία «απάντηση» της Ομοσπονδίας. Βρίσκονται σε συνέχεια της επιτυχημένης κλαδικής απεργίας της 19ης Μαρτίου, των περσινών κυλιόμενων στάσεων εργασίας, καθώς και της καθολικής απεργίας-αποχής από τον προληπτικό έλεγχο και της αποχής από την οδήγηση υπηρεσιακών οχημάτων, από τις 17 έως τις 26 Αυγούστου.

Το συνδικαλιστικό όργανο των εργαζομένων στις ΔΟΥ τονίζει ότι εναντιώνεται στις κεντρικοποιήσεις και από την πλευρά της εργασιακής ανασφάλειας. Ενδεχόμενη περαιτέρω αναδιάρθρωση και αποψίλωση των λιγοστών δημόσιων οικονομικών υπηρεσιών που απομένουν, σημειώνει, θα συνδεθεί με ακόμη μεγαλύτερη ερημοποίηση των τοπικών κοινωνιών. Από την άλλη πλευρά, η άρση της χωρικής αρμοδιότητας και η επίτευξη σχετικών οικονομιών κλίμακας θα φέρουν μείωση του μισθολογικού κόστους και μεγαλύτερη εντατικοποίηση της εργασίας.

Η εξέλιξη αυτή, όπως επισημαίνεται στη συνέχεια, αντικειμενικά θα οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερη μείωση του προσωπικού το επόμενο διάστημα.

Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
ΚΑΙΡΟΣ LIVE
ARTICLES
· Strong magnitude 6.9 earthquake hits Russia's Kamchatka
· Meat eaters more likely to reach 100, with a catch
· Ukraine poll on the winter ahead, concessions, and voting intention
· A narcissistic abuser falls for power, not for you
· Fitch keeps France's credit rating at A+ with a stable outlook
· How the EU will help popular tourist destinations limit short-term rentals
· New York: Police fatally shoot 49-year-old woman after she stabbed passers-by
· A quantum battery that charges faster as it grows
· Who is this 17-year-old "Superman of the forests" putting out fires in Indonesia?
· Hospitalized King of Norway sees his health worsen because of a blood disease
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies