Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση ενός 45χρονου από τη Μυτιλήνη, ο οποίος είχε φύγει για κυνήγι στην περιοχή της Αμαλής και δεν επέστρεψε.
Ο άνδρας είχε φύγει για κυνήγι αλλά άργησε να επιστρέψει, με την αδερφή του να ανησυχεί και να μεταβαίνει στο σημείο.
Η ίδια όπως αναφέρουν πληροφορίες από το lesvosnews.net, τον βρήκε νεκρό κοντά στο ξωκλήσι της Παναγίας Αμαλής, με τη βοήθεια των δύο κυνηγετικών σκύλων και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.Το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος ενημερώθηκε για το συμβάν περίπου στις 14:00 και κινητοποιήθηκαν 14 Πυροσβέστες με 4 οχήματα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μυτιλήνης, με σκοπό να ενισχύσουν την επιχείρηση των διασωστών.
Οι Πυροσβέστες, αφού τον προσέγγισαν και τον μετέφεραν σε ασφαλές σημείο με φορείο, τον παρέδωσαν στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να επιχειρούν να τον επαναφέρουν με ΚΑΡΠΑ, χωρίς όμως αποτέλεσμα Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο θάνατος οφείλεται από πτώση σε βραχώδη περιοχή, ωστόσο αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση των γιατρών.
Τραγική ειρωνεία η αδελφή του – που τον αναζητούσε – είχε χάσει τον σύντροφο της πριν δυο χρόνια στον δρόμο της Καλλονής.
Χωρίς αισθήσεις ανασύρθηκε από βραχώδες σημείο άνδρας στην Δ.Ε.
Μυτιλήνης Λέσβου.
Επιχείρησαν 14 #πυροσβέστες με 4 οχήματα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μυτιλήνης.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) October 1, 2026...
Πηγή/Περισσότερα: in.gr
































