ΚΑΙΡΟΣ · LIVE13.9°CΑσθενής βροχή82% υγρασίαLive cam Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Κόσμος
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

ΟΗΕ: Η Γενική Συνέλευση ως ευκαιρία για αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή – Ας μην είμαστε πολύ αισιόδοξοι

Ημερομηνία: Σήμερα · Εμφανίσεις: 39



Καθώς η κρίση στη Μέση Ανατολή κλιμακώνεται και οι χώρες του Περσικού Κόλπου αναμένονται να καλέσουν την Ουάσιγκτον να αποφύγει νέα στρατιωτική επιχείρηση εναντίον του Ιράν, οι παγκόσμιοι ηγέτες έχουν συγκεντρωθεί στη Νέα Υόρκη για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Οι ΗΠΑ εξέδωσαν βίζες για την ιρανική αντιπροσωπεία και ο πρόεδρος του Ιράν πρόκειται να εκφωνήσει ομιλία προς τους ηγέτες και διπλωμάτες των υπόλοιπων χωρών-μέλων.

Όλα αυτά θα ήταν δυνατόν να υποδεικνύουν μια ευκαιρία για την επίλυση της κρίσης στη Μέση Ανατολή, αποκλιμάκωση του πολέμου και σταδιακή αποκατάσταση των ενεργειακών προμηθειών.

Ή μήπως όχι;Σύμφωνα με το ΤΙΜΕ, η σύνοδος συμπίπτει με μια συγκυρία που οι ειδικοί χαρακτηρίζουν καθοριστική για τον καθορισμό της πορείας του πολέμου με το Ιράν, ο οποίος διανύει ήδη τον έβδομο μήνα του.

Τραμπ: Πρέπει να πάρω μια απόφαση Ο Ντόναλντ Τραμπ, κατά την εναρκτήρια ομιλία του στην Γενική συνέλευση του ΟΗΕ, δεν παρέλειψε τις απειλές εναντίον της Τεχεράνης.

Ο Ντόναλντ Τραμπ στη Γ.Σ.

του ΟΗΕ / REUTERS/MIKE SEGAR «Πρέπει να πάρω μια σημαντική απόφαση», είπε.

«Θα επιτευχθεί συμφωνία με το Ιράν που θα τους επιτρέψει να ξαναχτίσουν και να δημιουργήσουν μια χώρα πολύ μεγαλύτερη από ό,τι ήταν ποτέ στο παρελθόν, ίσως μία από τις μεγαλύτερες στη Μέση Ανατολή ή ακόμα και στον κόσμο; Ή θα εξοντώσω την Ισλαμική Δημοκρατία και θα το κάνω γρήγορα, χωρίς να τους δώσω ποτέ την ευκαιρία να σκοτώσουν και να καταστρέψουν ξανά ανθρώπους και χώρες; Θα τους οδηγήσω στην κόλαση χωρίς καμία πιθανότητα επιβίωσης και χωρίς καμία ελπίδα για μελλοντικό μεγαλείο για πολλές γενιές;» Και ενώ στη συνέχεια δήλωσε πεπεισμένος ότι μετά τις ενδιάμεσες εκλογές θα υπάρξει συμφωνία, δεν φαίνεται να έπεισε κανέναν.

Σίγουρα όχι τις χώρες στη Μέση Ανατολή που υφίστανται τα αντίποινα του Ιράν.document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Οι απειλές, απειλές Ασφαλώς ούτε την Τεχεράνη.

Η ιρανική αντιπροσωπεία και ο υπουργός Εξωτερικών Αμπάς Αραγτσί σηκώθηκαν και έφυγαν από την αίθουσα ...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
ARTICLES
· Fitch keeps France's credit rating at A+ with a stable outlook
· How the EU will help popular tourist destinations limit short-term rentals
· New York: Police fatally shoot 49-year-old woman after she stabbed passers-by
· A quantum battery that charges faster as it grows
· Who is this 17-year-old "Superman of the forests" putting out fires in Indonesia?
· Hospitalized King of Norway sees his health worsen because of a blood disease
· Large study links breakfast timing to lifespan
· Sugary drinks linked to stomach cancer for the first time
· Bad weather in Portugal: Reconstruction coordinator admits full recovery is unlikely
· What to eat before bed for better and deeper sleep
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Ασθενής βροχή · 13.9 °C · 82%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies