ΚΑΙΡΟΣ · LIVE23.3°CΣχεδόν αίθριος44% υγρασίαLive cam Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Κόσμος
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

ΗΠΑ: Πάνω από ένα εκατομμύριο στρέμματα στις φλόγες στην πολιτεία Ουάσινγκτον - Εκτεταμένες εκκενώσεις

Ημερομηνία: · Εμφανίσεις: 164



Εκτεταμένες εκκενώσεις πολιτών από τα σπίτια τους έχουν προκαλέσει οι πυρκαγιές που καταπίνουν τεράστιες εκτάσεις στην πολιτεία της Ουάσιγκτον, στις δυτικές ΗΠΑ, εν μέσω επικίνδυνων συνθηκών που επικρατούν σε ολόκληρη τη βορειοδυτική ακτή του Ειρηνικού.

Όπως τονίζει το ABC News, ο κυβερνήτης της πολιτείας, Μπομπ Φέργκιουσον, χαρακτήρισε την κατάσταση «εξαιρετικά δύσκολη για τους κατοίκους της Ουάσιγκτον» επισημαίνοντας παράλληλα τις ραγδαία μεταβαλλόμενες συνθήκες.

«Η κατάσταση εξελίσσεται εξαιρετικά δυναμικά, ειδικά στο Σποκάν», συμπλήρωσε.Στο σύνολό τους, οι δασικές πυρκαγιές στη βορειοδυτική πολιτεία των ΗΠΑ εκτείνονται σε πάνω από ένα εκατομμύριο στρέμματα αναγκάζοντας τις Αρχές να απομακρύνουν χιλιάδες ανθρώπους, ενώ εξαιτίας της φωτιάς σημειώθηκαν διακοπές στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στην περιοχή Σποκάν.

Δεν έχουν γίνει έως τώρα γνωστοί τραυματισμοί ή θάνατοι εξαιτίας της πυρκαγιάς στην πολιτεία Ουάσινγκτον Πυροσβέστες ετοιμάζονται να επιχειρήσουν στο πύρινο μέτωπο σε δασική έκταση της πολιτείας Ουάσιγκτον, στις δυτικές ΗΠΑ Περισσότεροι από 4.000 άνθρωποι μάχονται κατά τουλάχιστον δέκα πυρκαγιών σε όλη την πολιτεία, δήλωσε ο επίτροπος της πολιτείας που είναι αρμόδιος για τις δημόσιες εκτάσεις γης, Ντέιβ Απδεγκρόουβ, σε διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου.

ΗΠΑ: Κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης στην Ουάσινγκτον Ο Φέργκιουσον κήρυξε χθες το πρωί κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη την πολιτεία και απαγόρευσε κάθε δραστηριότητα που σχετίζεται με το άναμμα φωτιάς.

Δεν έχουν γίνει έως τώρα γνωστοί τραυματισμοί ή θάνατοι εξαιτίας της πυρκαγιάς, δήλωσαν αξιωματούχοι.document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Το Σποκάν, μια πόλη 230.000 κατοίκων στην ανατολική Ουάσινγκτον, είναι αντιμέτωπο με την πυρκαγιά Όουλντ Τρέιλς, η οποία σύμφωνα με τον Τζορτζ Γκάισλερ, επικεφαλής της υπηρεσίας Δασών στην πολιτεία Ουάσινγκτον, είναι ενεργή σε 12.000 στρέμματα και απειλεί 4.000 οικήματα.

Η εταιρία υπηρεσιών κοινής ωφελείας Avista, που δραστηριοποιείται στην ανατολική Ουάσινγκτον, ...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
ARTICLES
· Fitch keeps France's credit rating at A+ with a stable outlook
· How the EU will help popular tourist destinations limit short-term rentals
· New York: Police fatally shoot 49-year-old woman after she stabbed passers-by
· A quantum battery that charges faster as it grows
· Who is this 17-year-old "Superman of the forests" putting out fires in Indonesia?
· Hospitalized King of Norway sees his health worsen because of a blood disease
· Large study links breakfast timing to lifespan
· Sugary drinks linked to stomach cancer for the first time
· Bad weather in Portugal: Reconstruction coordinator admits full recovery is unlikely
· What to eat before bed for better and deeper sleep
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος · 23.3 °C · 44%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies