ΚΑΙΡΟΣ · LIVE26.7°CΝεφώσεις37% υγρασίαLive cam Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Ελλάδα
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Marfin: Η 46χρονη στο «στόχαστρο» και άλλης δικογραφίας

Ημερομηνία: · Εμφανίσεις: 197



Κεντρικό πρόσωπο σε μία άγνωστη μέχρι τώρα δικογραφία που είχε σχηματισθεί – όπως αποκαλύπτουν «ΤΑ ΝΕΑ» – στις αρχές του 2023 για τον εμπρησμό της Marfin ήταν η 46χρονη που συνελήφθη χθες στη Βρετανία.

Το νέο αυτό στοιχείο αναδεικνύει το παρασκήνιο των ερευνών των αστυνομικών και δικαστικών Αρχών για την εξιχνίαση της υπόθεσης καθώς, χωρίς να γίνεται γνωστό, τα τελευταία χρόνια παρευρίσκονταν και άλλες προσπάθειες, προπομπός των τωρινών συλλήψεων, που δεν είχαν στεφθεί με επιτυχία καθώς παρευρίσκονταν αστοχίες.Μέχρι σήμερα ήταν λοιπόν γνωστό ότι οι αστυνομικές και δικαστικές Αρχές είχαν σχηματίσει δικογραφία την περίοδο 2011-2012 για συμμετοχή στον εμπρησμό τεσσάρων υπόπτων, χωρίς αυτοί να παραπεμφθούν σε δίκη.

Το 2016 οδηγήθηκε στο εδώλιο του κατηγορουμένου ένας άλλος αντιεξουσιαστής που αθωώθηκε και τώρα ήταν η τρίτη και τελευταία προσπάθεια που οδήγησε στην τωρινή δικογραφία, η οποία σχηματίστηκε από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών του ελληνικού FBI και οδήγησε στα τρία (μέχρι τώρα) εντάλματα σύλληψης.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) Οπως αποκαλύπτουν «ΤΑ ΝΕΑ», την περίοδο 2019-2023 – επί υπουργίας κυρίως του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη – επιχειρήθηκε από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας να συγκεντρωθεί νέο φωτογραφικό υλικό που πλαισιώθηκε και από την κρίσιμη αναλυτική μαρτυρία ενός αυτόπτη του εμπρησμού.

Τότε ακόμα δεν είχαν αξιοποιηθεί τα ευρήματα σε υπολογιστή αναρχικού, ο οποίος είχε κατασχεθεί τον Σεπτέμβριο του 2020, αλλά εξετάστηκε τουλάχιστον 3-4 χρόνια μετά και στον οποίο εντοπίστηκε η παρουσία των τωρινών κατηγορουμένων σε κοινές καλοκαιρινές διακοπές τους το 2009, με εξοπλισμό (σακίδια κ.λπ.) που απεικονίζεται στα βίντεο του εμπρησμού.

Το 2023 λοιπόν σχηματίσθηκε δικογραφία για τέσσερα άτομα, από τα οποία η μία ήταν η τωρινή 46χρονη και ένα άλλο άτομο που είχε τότε προσδιορισθεί ως ο «ψηλός» εμπρηστής που αποτυπώνεται στο οπτικό υλικό του εμπρησμού.

Η δικογραφία αυτή αρ...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
ARTICLES
· Fitch keeps France's credit rating at A+ with a stable outlook
· How the EU will help popular tourist destinations limit short-term rentals
· New York: Police fatally shoot 49-year-old woman after she stabbed passers-by
· A quantum battery that charges faster as it grows
· Who is this 17-year-old "Superman of the forests" putting out fires in Indonesia?
· Hospitalized King of Norway sees his health worsen because of a blood disease
· Large study links breakfast timing to lifespan
· Sugary drinks linked to stomach cancer for the first time
· Bad weather in Portugal: Reconstruction coordinator admits full recovery is unlikely
· What to eat before bed for better and deeper sleep
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Νεφώσεις · 26.7 °C · 37%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies