ΚΑΙΡΟΣ · LIVE13.2°CΣχεδόν αίθριος81% υγρασίαLive cam Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Κόσμος
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

ΗΠΑ: Νέο βίντεο από τους πυροβολισμούς στο δείπνο Τραμπ - Γιατί φυγαδεύτηκε πρώτος ο αντιπρόεδρος Βανς

Ημερομηνία: · Εμφανίσεις: 103



Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τα βίντεο από τους πυροβολισμούς στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου στο Χίλτον της Ουάσινγκτον το βράδυ του Σαββάτου (25/4).

Ο 31χρονος δράστης, Κόουλ Τόμας Άλεν, κουβαλώντας όπλα και μαχαίρια, όρμησε πάνω στους πράκτορες και ξεκίνησε να πυροβολεί προτού ακινητοποιηθεί.

Στην αίθουσα επικράτησε χάος.

Πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας έσπευσαν να απομακρύνουν τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον αντιπρόεδρο Τζέι Ντι Βανς από το κεντρικό τραπέζι.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) Πάντως, όπως φαίνεται στα πλάνα, πρώτα φυγαδεύεται ο Βανς από έναν άνδρα που τον τραβά από τους ώμους και τον μεταφέρει σε ασφαλές σημείο.

Λίγο αργότερα, πράκτορες ορμούν στη σκηνή και απομακρύνουν και τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος παραμένει σκυμμένος κάτω από το τραπέζι.

At the White House correspondents’ dinner shooting, Vice President Vance was the first to be escorted away by security.

When Trump was taken away later, he fell down.

pic.twitter.com/Tz0InjjA6M — Akin💯 (@ics923) April 26, 2026document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει πολλά ερωτήματα, με τους χρήστες να αναρωτιούνται γιατί απομακρύνθηκε πρώτα ο αντιπρόεδρος και όχι ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ντόναλντ Τραμπ και Τζέι Ντι Βανς έχουν διαφορετική ομάδα ασφαλείας.

Σύμφωνα με ειδικούς, ο Βανς απομακρύνθηκε από τους άνδρες της ασφάλειάς του ελάχιστα δευτερόλεπτα πιο νωρίς από τον Τραμπ, εξαιτίας της θέσης στην οποία καθόταν, ενώ οι πράκτορες που είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια του Αμερικανού προέδρου έπρεπε να σχηματίσουν άμεσα μια ασπίδα ασφαλείας γύρω του.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Όπως επισημαίνουν, αποτελεί συνήθη διαδικασία σε αυτά τα περιστατικά οι ηγέτες να μην κάθονται στο ίδιο σημείο όταν βρίσκονται στον ίδιο χώρο.

Σε περίπτωση κινδύνου, προβλέπεται πάντα η σταδιακή και όχι ταυτόχρονη απο...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
ARTICLES
· Fitch keeps France's credit rating at A+ with a stable outlook
· How the EU will help popular tourist destinations limit short-term rentals
· New York: Police fatally shoot 49-year-old woman after she stabbed passers-by
· A quantum battery that charges faster as it grows
· Who is this 17-year-old "Superman of the forests" putting out fires in Indonesia?
· Hospitalized King of Norway sees his health worsen because of a blood disease
· Large study links breakfast timing to lifespan
· Sugary drinks linked to stomach cancer for the first time
· Bad weather in Portugal: Reconstruction coordinator admits full recovery is unlikely
· What to eat before bed for better and deeper sleep
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος · 13.2 °C · 81%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies