ΚΑΙΡΟΣ · LIVE17.1°CΝεφώσεις52% υγρασίαLive cam Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Ελλάδα
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Πάτρα: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το 10 μηνών βρέφος που νοσηλεύεται με κατάγματα και εγκαύματα

Ημερομηνία: · Εμφανίσεις: 64



Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση του βρέφους  10 μηνών που νοσηλεύεται με κατάγματα και εγκαύματα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.

Αποτελεί ένα κοριτσάκι με εμφανή τραύματα που παραπέμπουν σε κακοποίηση από το οικογενειακό του περιβάλλον.

Νοσηλεύεται, με οστεομυελίτιδα παλαιά και νέα κατάγματα σε πόδι και χέρι, ίχνη στο σωματάκι του που παραπέμπουν σε καψίματα και δαγκώματα.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) Το χρονικό της μεταφοράς του βρέφους στο νοσοκομείο Ο πρόεδρος της ΠΟΗΔΕΝ, Μιχάλης Γιαννακός, δήλωσε ότι το βρέφος εμφανίστηκε με τη μητέρα του  στο νοσοκομείο του Πύργου την παρασκευή 13 Μαρτίου και οι γιατροί είχαν αρχίσει την εξέτασή του.

«Η μητέρα πήρε το παιδί και εξαφανίστηκε από το νοσοκομείο φοβούμενη ότι θα ανακαλυφθεί η κακοποίηση» συμπλήρωσε ο Γιαννακός.

Αμέσως μετά ειδοποιήθηκε η αστυνομία γιατί έθετε σε κίνδυνο το παιδί και με προφορική εισαγγελική εντολή τρεις ημέρες έπειτα από την Δευτέρα 16 Μαρτίου, γύρισε η μητέρα με το βρέφος στο νοσοκομείο, συνοδεία αστυνομικών.document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); «Ευτυχώς γιατί το παιδί θα πέθαινε» συμπλήρωσε ο κ.

Γιαννακός.

Το βρέφος  νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Πύργου και επειδή χρειαζόταν εξειδικευμένη ορθοπεδική φροντίδα μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο.

Το βρέφος πάσχει από οστεομυελίτιδα εξαιτίας της μη περιποίησης παλαιών καταγμάτων και τις συνθήκες διαβίωσης και φέρει ίχνη που παραπέμπουν σε κακοποίηση.

Στο νοσοκομείο του Πύργου έγιναν εξετάσεις στη μητέρα και απεδείχθη ότι είναι ξανά έγκυος χωρίς να το γνωρίζει.

«Τι να πεις γι’  αυτούς τους γονείς;» καταλήγει ο Γιαννακός....

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
ARTICLES
· Fitch keeps France's credit rating at A+ with a stable outlook
· How the EU will help popular tourist destinations limit short-term rentals
· New York: Police fatally shoot 49-year-old woman after she stabbed passers-by
· A quantum battery that charges faster as it grows
· Who is this 17-year-old "Superman of the forests" putting out fires in Indonesia?
· Hospitalized King of Norway sees his health worsen because of a blood disease
· Large study links breakfast timing to lifespan
· Sugary drinks linked to stomach cancer for the first time
· Bad weather in Portugal: Reconstruction coordinator admits full recovery is unlikely
· What to eat before bed for better and deeper sleep
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Νεφώσεις · 17.1 °C · 52%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies