Μοχάμεντ Μπαγκέρ Γκαλιμπάφ: Ποιο είναι το πρόσωπο που προκρίνει ο Τραμπ για την ηγεσία του Ιράν Ημερομηνία:
24/3/2026, 23:44 - Εμφανίσεις: 17
Ο Αμερικανός πρόεδρος, το βράδυ της Τρίτης, έσπευσε να ανακοινώσει και πάλι νίκη στον πόλεμο εναντίον του Ιράν, αλλά και συμφωνία με την Τεχεράνη.
Μέσα σε όλες αυτές τις δηλώσεις, δήλωσε επίσης ότι έχει συμφωνηθεί αλλαγή καθεστώτος στο Ιράν και πως οι ΗΠΑ μιλούν με «τους κατάλληλους ανθρώπους».
Την ίδια ώρα, πακιστανικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι ο Μοχάμεντ Μπαγκέρ Γκαλιμπάφ ταξιδεύει για το Πακιστάν, όπου θα μετάσχει στις διαπραγματεύσεις.
Παρά το γεγονός ότι οι «διαπραγματεύσεις» στο Πακιστάν δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα, το όνομα Γκαλιμπάφ έχει ακουστεί πολλές φορές τις τελευταίες ημέρες.
Διεθνή ΜΜΕ τον παρουσιάζουν ως πιθανή επιλογή των ΗΠΑ για να αναλάβει την ηγεσία του Ιράν, και να γίνει ο συνομιλητής τους.
Βεβαίως, ο Μοχάμεντ Μπαγκέρ Γκαλιμπάφ δεν έχει λυπηθεί τις ΗΠΑ καθόλη τη διάρκεια του πολέμου.
Έχει επιτεθεί με σκληρότητα στις δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου και έχει προειδοποιήσει ότι αν υπάρξει χερσαία επιχείρηση στο Ιράν, η καταστροφή για τις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις θα είναι τεράστια.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) We are aware of what is happening in the paper oil market, including the firms hired to influence oil futures.
We also see the broader jawboning campaign.
But let’s see if they can turn that into «actual fuel» at the pump —or maybe even print gas molecules! — محمدباقر قالیباف | MB Ghalibaf (@mb_ghalibaf) March 24, 2026document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Και διέψευσε ότι διαπραγματεύεται με την Ουάσιγκτον.
«Δεν έχουν πραγματοποιηθεί διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ», έγραψε στο X τη Δευτέρα.
«Και τα fakenews χρησιμοποιούνται για να χειραγωγήσουν τις χρηματοπιστωτικές και πετρελαϊκές αγορές και να ξεφύγουν από το τέλμα όπου έχουν παγιδευτεί οι ΗΠΑ και το Ισραήλ».
2/ No negotiations have been held with the US, and fakenews is used to manipulate the financial and oil markets and escape the quagmire in ...