ΚΑΙΡΟΣ · LIVE16.6°CΝεφώσεις82% υγρασίαLive cam Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Κόσμος
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Αλβανία: Χιλιάδες συμμετέχοντες στις διαδηλώσεις ζητούν την παραίτηση του Ράμα - Βίαιες συγκρούσεις στα Τίρανα

Ημερομηνία: · Εμφανίσεις: 78



Χιλιάδες αντικυβερνητικοί συμμετέχοντες στις διαδηλώσεις πραγματοποίησαν πορεία στην πρωτεύουσα της Αλβανίας χθες Κυριακή, ζητώντας την παραίτηση του πρωθυπουργού Εντι Ράμα και της κυβέρνησής του εν μέσω καταγγελιών για διαφθορά (φωτογραφία, επάνω, από βίντεο στο Χ, κάτω).

Η διαδήλωση, που διοργανώθηκε από το κύριο αντιπολιτευόμενο Δημοκρατικό Κόμμα, κλιμακώθηκε σε συγκρούσεις με τις δυνάμεις ασφαλείας.

Βίαιες συγκρούσεις στα Τίρανα, με συμμετέχοντες στις διαδηλώσεις να πετούν μολότοφ και κροτίδες και την αστυνομία να απαντά με δακρυγόνα και αντλίες νερούgoogletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) BREAKING: Police fired water cannons at protesters in Albania after they threw petrol bombs and firecrackers at the residence of Prime Minister Edi Rama pic.twitter.com/4txLiz0eKG — THE ISLANDER (@IslanderWORLD) March 22, 2026 document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Συγκεντρωμένοι έξω από το γραφείο του πρωθυπουργού, οι συμμετέχοντες στις διαδηλώσεις πέταξαν βόμβες μολότοφ και κροτίδες κατά υπουργικών κτιρίων και αστυνομικών οχημάτων, προκαλώντας την έντονη αντίδραση των αρχών.

Η αστυνομία χρησιμοποίησε δακρυγόνα και αντλίες νερού για να διαλύσει το πλήθος.

Εκατοντάδες αστυνομικοί είχαν τοποθετηθεί σε όλα τα Τίρανα, με πολλούς δρόμους να έχουν κλείσει για την κυκλοφορία καθώς οι εντάσεις κλιμακώνονταν στο κέντρο της πόλης.

Συνεχιζόμενη πολιτική αναταραχή Η χθεσινή διαμαρτυρία είναι η τελευταία σε μια σειρά αντικυβερνητικών διαδηλώσεων που έχουν συγκλονίσει την Αλβανία τους τελευταίους μήνες.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Τα κόμματα της αντιπολίτευσης έχουν δεσμευτεί να συνεχίσουν την εκστρατεία τους ενάντια σε αυτό που περιγράφουν ως διαφθορά της κυβέρνησης, διατηρώντας την πίεση στην κυβέρνηση Ράμα παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις για διάλογο.

Δεν υπάρχει άμεση επίλυση Καθώς οι ομάδες της αντιπολίτευσης δεν δείχνουν ίχνη υποχώρησης και η κυβέρνηση απορρίπτει ...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
ARTICLES
· Fitch keeps France's credit rating at A+ with a stable outlook
· How the EU will help popular tourist destinations limit short-term rentals
· New York: Police fatally shoot 49-year-old woman after she stabbed passers-by
· A quantum battery that charges faster as it grows
· Who is this 17-year-old "Superman of the forests" putting out fires in Indonesia?
· Hospitalized King of Norway sees his health worsen because of a blood disease
· Large study links breakfast timing to lifespan
· Sugary drinks linked to stomach cancer for the first time
· Bad weather in Portugal: Reconstruction coordinator admits full recovery is unlikely
· What to eat before bed for better and deeper sleep
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Νεφώσεις · 16.6 °C · 82%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies