ΚΑΙΡΟΣ · LIVE14.8°CΣχεδόν αίθριος81% υγρασίαLive cam Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Ελλάδα
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Συγκλονίζουν οι Έλληνες που επιστρέφουν από τη Μέση Ανατολή - «Φτιάξαμε μια βαλίτσα και φύγαμε»

Ημερομηνία: · Εμφανίσεις: 62



Με την αγωνία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους και την ανακούφιση της επιστροφής να διαδέχεται τον φόβο του πολέμου, Έλληνες επαναπατρίζονται από τις χώρες της Μέσης Ανατολής.

«Προλάβαμε, κρυφτήκαμε στο χολ και κάνα μισάωρο περίπου ακούγαμε μπαμ μπουμ και μετά πήραμε ό,τι προλάβαμε σε μια βαλίτσα και φύγαμε» Η κλιμάκωση της σύρραξης στην ευρύτερη περιοχή ανάγκασε πολλούς να εγκαταλείψουν τις εστίες και τις δουλειές τους, ακολουθώντας εξαντλητικές διαδρομές ώστε να φτάσουν με ασφάλεια στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) «Ακούσαμε σειρήνες, πήραμε ό,τι προλάβαμε σε μια βαλίτσα και φύγαμε» Μια Ελληνίδα που ζει στο Μπαχρέιν περιέγραψε σε μια συγκλονιστική μαρτυρία τις δραματικές στιγμές που την οδήγησαν στην απόφαση να πάρει τα δύο παιδιά της και να αποχωρήσει μόνη, αφήνοντας πίσω τον σύζυγό της.

document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); «Εκεί μένω μόνιμα με την οικογένειά μου, δίπλα στη βάση και ξαφνικά χτύπησε το κινητό σαν το 112 ας πούμε.

Πριν προλάβουμε να το πιάσουμε, χτύπησαν σειρήνες πολέμου και μετά ακούστηκαν τα μπαμ», ανέφερε επί του θέματος η ίδια, περιγράφοντας πώς κρύφτηκαν στο χολ του σπιτιού για μισή ώρα ακούγοντας τις εκρήξεις.

«Προλάβαμε, κρυφτήκαμε στο χολ και κάνα μισάωρο περίπου ακούγαμε μπαμ μπουμ και μετά πήραμε ό,τι προλάβαμε σε μια βαλίτσα και φύγαμε.

Πέρασα το Causeway Μπαχρέιν-Khobar με ταξί μόνη μου με τα παιδιά», εξήγησε, περιγράφοντας ένα οδοιπορικό τεσσάρων ωρών οδικώς μέχρι το Ριάντ και μια εξαντλητική αναμονή δώδεκα ωρών στο Κάιρο πριν την τελική πτήση για την Αθήνα.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Όπως λέει, ο άνδρας της έχει μείνει στο σπίτι μιας φίλης τους που μένει σε απόσταση ασφαλείας και φιλοξένησε την οικογένεια τις πρώτες ημέρες.

«Τα είδαμε όλα να περνούν από πάνω μας» Την ίδια ώρα, ένας άλλος Έλληνας που επέστρεψε από τη...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
ARTICLES
· A narcissistic abuser falls for power, not for you
· Fitch keeps France's credit rating at A+ with a stable outlook
· How the EU will help popular tourist destinations limit short-term rentals
· New York: Police fatally shoot 49-year-old woman after she stabbed passers-by
· A quantum battery that charges faster as it grows
· Who is this 17-year-old "Superman of the forests" putting out fires in Indonesia?
· Hospitalized King of Norway sees his health worsen because of a blood disease
· Large study links breakfast timing to lifespan
· Sugary drinks linked to stomach cancer for the first time
· Bad weather in Portugal: Reconstruction coordinator admits full recovery is unlikely
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος · 14.8 °C · 81%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies