Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
6.5 °C 54%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Κόσμος
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Μέση Ανατολή: Παγκόσμιο μπλακ άουτ στις αερομετακινήσεις - Ακυρώσεις και στο «Ελ. Βενιζέλος»
Ημερομηνία: Σήμερα 2/3/2026, 10:28 - Εμφανίσεις: 24



Εκατοντάδες πτήσεις ακυρώνονται καθημερινά μετά τα αμερικανοϊσραηλινά πλήγματα στο Ιράν.

Τα μεγαλύτερα αεροδρόμια στη Μέση Ανατολή, μεταξύ αυτών το Ντουμπάι, η Ντόχα και το Άμπου Ντάμπι, παραμένουν κλειστά για τρίτη συνεχόμενη ημέρα, αφήνοντας εκατοντάδες χιλιάδες επιβάτες αποκλεισμένους από όλον τον κόσμο.

Οι ακυρώσεις έχουν δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα σε Έλληνες που διαμένουν μόνιμα σε χώρες της Μέσης Ανατολής Σύμφωνα με διεθνείς αεροπορικές πλατφόρμες, μόνο τη Δευτέρα είχαν ήδη ακυρωθεί πάνω από 1.200 πτήσεις, ενώ το Σαββατοκύριακο ο αριθμός ξεπέρασε τις 5.900 πτήσεις.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) Η Air India ακύρωσε πτήσεις την Κυριακή από το Δελχί, τη Βομβάη και το Αμριτσάρ για μεγάλες πόλεις της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής.

Σχεδόν 2.800 πτήσεις ακυρώθηκαν το Σάββατο και 3.156 την Κυριακή, σύμφωνα με την πλατφόρμα παρακολούθησης FlightAware.

Η Emirates, η Etihad και η Qatar Airways έχουν αναστείλει το σύνολο των δρομολογίων τους, καθώς ο εναέριος χώρος σε Ιράν, Ιράκ, Κουβέιτ, Ισραήλ, Μπαχρέιν, ΗΑΕ και Κατάρ παραμένει σχεδόν άδειος.document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Η κρίση έχει επεκταθεί πολύ πέρα από τη Μέση Ανατολή, με επιβάτες να έχουν αποκλειστεί μέχρι και τη Φρανκφούρτη, ενώ οι αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως αντιμετωπίζουν τεράστιες επιχειρησιακές δυσκολίες, καθώς πληρώματα και αεροπλάνα έχουν εγκλωβιστεί σε διάφορα σημεία του πλανήτη.

Ακυρώσεις πτήσεων και στην Ελλάδα Η Ελλάδα δεν έχει μείνει ανεπηρέαστη από το κύμα ακυρώσεων.

Από χθες, περισσότερες από 45 πτήσεις από και προς τη Μέση Ανατολή έχουν ακυρωθεί, ενώ η εικόνα αυτή πρόκειται να συνεχιστεί τουλάχιστον έως τις 4,5 Μαρτίου, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των αεροπορικών εταιρειών.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Η Aegean Airlines έχει προχωρήσει σε πλήρη αναστολή δρομολογίων προς κρίσιμους προορισμούς.

Ήδ...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Κόσμος"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Κόσμος"
ARTICLES
· Bad weather in Portugal: Reconstruction coordinator admits full recovery is unlikely
· What to eat before bed for better and deeper sleep
· One trick that can reduce stress and your cortisol levels by 23%
· Central Europe must prepare for more frequent forest fires, experts warn
· The world is facing irreversible depletion of water reserves, warn UN scientists
· Questions about the Crans-Montana fire
· Avocado: A miracle for our health
· The new amazing trains in China
· If you miss the person from your past relationship
· The borderline personality disorder
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
6.5 °C 54%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies