ΚΑΙΡΟΣ · LIVE17.5°CΤοπικά νέφη93% υγρασίαLive cam Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Ελλάδα
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Νέα Πέραμος: Έξι μέρες ήταν ζωντανός ο 27χρονος πριν τον εκτελέσουν - Τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές

Ημερομηνία: · Εμφανίσεις: 49



Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία του 27χρονου στη Νέα Πέραμο.

«Είμαι συντετριμμένη.

Το μόνο που θέλω είναι να μάθω γιατί… Το παιδί μου ήταν καλό, δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν» Σύμφωνα με τα στοιχεία των Αρχών ο άτυχος νεαρός που εντοπίστηκε νεκρός σε ρέμα από περιπατητή σε δύσβατο σημείο στην περιοχή της Αγίας Τριάδος, είχε χάσει τη ζωή του την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου, ημέρα κατά την οποία και βρέθηκε.

Γεγονός που φανερώνει ότι ο 27χρονος διέμεινε στα χέρια των απαγωγέων του έξι ημέρες, προτού εκτελεστεί -πισώπλατα- με δέκα σφαίρες.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) Το θύμα, που είχε απαχθεί τα ξημερώματα της 26ης Ιανουαρίου από αγνώστους έξω από το σπίτι του στην Ελευσίνα, εντοπίστηκε δεμένο χειροπόδαρα, φέροντας πολλαπλά τραύματα από πυροβολισμούς.

Ακολούθως επιχείρησαν να του βάλουν φωτιά και να τον κάψουν για να εξαφανίσουν κάθε ίχνος που θα μπορούσε να δώσει στις Αρχές την ταυτότητα τους καθώς βρέθηκαν εγκαύματα στα χέρια, στα πόδια, στο λαιμό αλλά και στο δεξί του αυτί, ενώ εντοπίστηκε ότι είχε δεχτεί και χτυπήματα, κάτι που φανερώνει ότι πιθανώς βασανίστηκε.

Αναπάντητα ερωτήματα Το θύμα με καταγωγή από την Κρήτη, διατηρούσε εταιρεία διαχείρισης προσωπικού στον Ασπρόπυργο και προέρχονταν από εύπορη οικογένεια.document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Οι αρχές εξετάζουν εάν πίσω από την εκτέλεση του κρύβονται οικονομικές διαφορές ή αν ο 27χρονος γνώριζε πράγματα και θέλησαν να του κλείσουν το στόμα.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Δεν αποκλείεται να του ασκήθηκαν πιέσεις ή και βία, με σκοπό να αποκαλύψει πληροφορίες ή να παραδώσει χρήματα.

Ακόμα περισσότερο περιπλέκει την ιστορία το γεγονός ότι κατά την πολυήμερη κράτησή του, οι δράστες δεν ζήτησαν λύτρα από την οικογένειά του για την απελευθέρωσή του.

Το μεγάλο ερώτημα είναι επίσης ...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
ARTICLES
· A narcissistic abuser falls for power, not for you
· Fitch keeps France's credit rating at A+ with a stable outlook
· How the EU will help popular tourist destinations limit short-term rentals
· New York: Police fatally shoot 49-year-old woman after she stabbed passers-by
· A quantum battery that charges faster as it grows
· Who is this 17-year-old "Superman of the forests" putting out fires in Indonesia?
· Hospitalized King of Norway sees his health worsen because of a blood disease
· Large study links breakfast timing to lifespan
· Sugary drinks linked to stomach cancer for the first time
· Bad weather in Portugal: Reconstruction coordinator admits full recovery is unlikely
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Τοπικά νέφη · 17.5 °C · 93%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies