ΚΑΙΡΟΣ · LIVE10.8°CΝεφώσεις66% υγρασίαLive cam Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Ελλάδα
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Ναύπακτος: Τι δήλωσε η πλαστή διαθήκη του 84χρονου – Ποιοι ήταν οι κληρονόμοι

Ημερομηνία: · Εμφανίσεις: 92



Ήταν Φεβρουάριος του 2024, όταν φωτιά ξέσπασε στην περιοχή Παλαιοπαναγιά της Ναυπάκτου από την οποία βρήκε τραγικό θάνατο μία 89χρονη και ο 84χρονος αδερφός της.

Οι αποκαλύψεις για την υπόθεση – μυστήριο, η οποία εκτυλίσσεται στη Ναύπακτο και αφορά τον θάνατο των δύο ηλικιωμένων στο σπίτι τους, δεν σταματούν, με νέα δεδομένα να έρχονται στη δημοσιότητα.

Πλέον όλα τα δεδομένα δείχνουν ότι ο θάνατός του δεν αντιμετωπίζεται ως δυστύχημα, με τις έρευνες να εστιάζουν τόσο στις διαθήκες αλλά και σε πρόσωπα που υπάγονται στο κοντινό τους περιβάλλον.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) Υπενθυμίζεται πως μετά τον θάνατο των δύο αδελφών, βρέθηκε μία διαθήκη, η οποία όμως κρίθηκε πλαστή.

Η διαθήκη είχε βρεθεί από την οικιακή βοηθό των δύο αδελφών, η οποία δήλωσε πως τη βρήκε πάνω στο κρεβάτι.

Πάντως, μετά τον θάνατο των δύο ηλικιωμένων το σπίτι τους είχε σφραγιστεί, και οι Αρχές δεν είχαν εντοπίσει καμία διαθήκη στο σπίτι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αφού η διαθήκη κρίθηκε πλαστή, στη συνέχεια εντοπίστηκαν ακόμα τέσσερις διαθήκες, οι οποίες ήταν γραμμένες σε ένα τετράδιο.document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Το περιεχόμενο της διαθήκης που κρίθηκε πλαστή Όπως φαίνεται, από την αποκάλυψη του MEGA, όποιος συνέταξε την πλαστή διαθήκη, δεν θέλησε την… αποκλειστικότητα που θα κινούσε υποψίες για την κληρονομιά του 84χρονου.

Σύμφωνα με το περιεχόμενό της, οι κληρονόμοι ήταν τρεις, ωστόσο κάποια σημεία κρίθηκαν αρκετά ασαφή από τις Αρχές.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); «Σήμερα, 8 Δεκεμβρίου του 2023 στο σπίτι μου, εγώ ο Γιώργος Αλεβίζος έχοντας σώας τας φρένας κάνω τη διαθήκη μου.

Δίνω εντολή να εκτελέσει τις επιθυμίες μου ο … δικηγόρος, που έχω για χρόνια.

Με τον ανιψιό μου δεν έχουμε καλές σχέσεις γιατί δεν με ακούει.

Όσα του αφήνω είναι γιατί είναι αίμα μου.

Αν είναι αγνώμων, δεν θα λάβει τίποτα.

Του αφήνω το σπίτι μ...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
ΚΑΙΡΟΣ LIVE
ARTICLES
· Strong magnitude 6.9 earthquake hits Russia's Kamchatka
· Meat eaters more likely to reach 100, with a catch
· Ukraine poll on the winter ahead, concessions, and voting intention
· A narcissistic abuser falls for power, not for you
· Fitch keeps France's credit rating at A+ with a stable outlook
· How the EU will help popular tourist destinations limit short-term rentals
· New York: Police fatally shoot 49-year-old woman after she stabbed passers-by
· A quantum battery that charges faster as it grows
· Who is this 17-year-old "Superman of the forests" putting out fires in Indonesia?
· Hospitalized King of Norway sees his health worsen because of a blood disease
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies