Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
1.5 °C 86%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Κόσμος
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Ρωσία: Ως «ανεπιθύμητο οργανισμό» ταξινόμησε την Deutsche Welle η εισαγγελία
Ημερομηνία: Σήμερα 15/12/2025, 01:56 - Εμφανίσεις: 13



Ως «ανεπιθύμητο οργανισμό» ταξινόμησε η εισαγγελία στη Ρωσία τον ραδιοτηλεοπτικό γερμανικό φορέα Deutsche Welle (εικόνα, επάνω, από corporate.dw.com).

Η κάτω βουλή είχε καλέσει την εισαγγελία να προχωρήσει σε αυτήν την απόφαση ήδη από τον Αύγουστο του 2024.

«Η ρωσική στάση δεν θα μας αποθαρρύνει», δήλωσε η γενική διευθύντρια της DW Μπάρμπαρα Μάσινγκ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των ρωσικών μέσων ενημέρωσης, η εισαγγελία χαρακτήρισε τον γερμανικό φορέα ως «ανεπιθύμητο οργανισμό», απόφαση την οποία χαιρέτισε κατόπιν η Δούμα.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Οποιος συνεργάζεται με «ανεπιθύμητους οργανισμούς» στη Ρωσία διαπράττει έγκλημα και αντιμετωπίζει ακόμα και ποινή φυλάκισης «Η Ρωσία θα μπορούσε να μας χαρακτηρίσει ως «ανεπιθύμητο οργανισμό», αλλά αυτό δεν θα μας αποθαρρύνει.

Αυτή η νέα προσπάθεια φίμωσης των ελεύθερων μέσων ενημέρωσης δείχνει πόσο λίγο υπολογίζει το καθεστώς την ελευθερία του Τύπου και πόσο φοβάται την ανεξάρτητη ενημέρωση», δήλωσε η κυρία Μάσινγκ και πρόσθεσε ότι «παρά τη λογοκρισία και τον αποκλεισμό των υπηρεσιών μας από τη ρωσική κυβέρνηση, η ρωσόφωνη υπηρεσία της DW έχει σήμερα περισσότερους ανθρώπους από ποτέ».

Θα συνεχίσουμε να δημοσιογραφούμε ανεξάρτητα – για τον επιθετικό πόλεμο εναντίον της Ουκρανίας και για άλλα θέματα για τα οποία οι πληροφορίες είναι σπάνιες στη Ρωσία, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να σχηματίσουν τις δικές τους απόψεις, τόνισε η διευθύντρια της Deutsche Welle.document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Στη Ρωσία, όποιος συνεργάζεται με «ανεπιθύμητους οργανισμούς» διαπράττει έγκλημα και αντιμετωπίζει βαριά πρόστιμα, ακόμα και ποινή φυλάκισης.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Ακόμη και η κοινοποίηση περιεχομένου από τα μέσα ενημέρωσης που ταξινομούνται ως «ανεπιθύμητοι οργανισμοί», θεωρείται ποινικό αδίκημα – για παράδειγμα, η κοινοποίηση άρθρων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ξένος πράκτορας» Για τους ρώσους πολίτες, η απαγόρευση ...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Κόσμος"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Κόσμος"
ARTICLES
· The borderline personality disorder
· There is a huge difference between someone who loves you and someone who loves the way you make them feel
· What to know about milk
· The borderline narcissistic person
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
· Redesigned 2023 Peugeot 508 model to be revealed on February 24th, 2023
· BMW: Premiere for updated BMW X5 M Competition and X6 M Competition
· Ford Mustang Mach-E with lithium iron phosphate (LFP) batteries
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
1.5 °C 86%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2025 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies