Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
3 °C 87%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Κόσμος
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Εκρέμ Ιμάμογλου: Στις 9 Μαρτίου ξεκινά η δίκη - Εκτενές άρθρο του δημοσιεύει το «Foreign Affairs»
Ημερομηνία: Σήμερα 13/12/2025, 00:36 - Εμφανίσεις: 9



Για τις 9 Μαρτίου 2026, στις 10 π.μ., ορίστηκε η πρώτη δικάσιμος με κατηγορούμενο τον φυλακισμένο δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου.

Στο κείμενο των άνω των 3.700 σελίδων, ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης περιγράφεται ως «ιδρυτής και ηγέτης εγκληματικής οργάνωσης» Όπως προκύπτει από το κατηγορητήριο, για τον Ιμάμογλου ζητείται ποινή κάθειρξης έως και 2.352 έτη για υποθέσεις διαφθοράς, ενώ μαζί του παραπέμπονται συνολικά 402 κατηγορούμενοι, εκ των οποίων 105 έχουν κριθεί προφυλακιστέοι.

Το δικαστήριο όρισε τη μέγιστη διάρκεια της ποινικής διαδικασίας σε 4.600 ημέρες, δηλαδή περίπου 12,5 χρόνια.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Μετά τη σύλληψη του Ιμάμογλου στις 19 Μαρτίου η Γενική Εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης συνέταξε ένα ογκώδες κατηγορητήριο εις βάρος του δημάρχου, συνεργατών του και συγγενών τους, καθώς και επιχειρηματιών που είχαν αναλάβει εργολαβικά την εκτέλεση υπηρεσιών στον Μητροπολιτικό Δήμο της Κωνσταντινούπολης.

Στο κείμενο των άνω των 3.700 σελίδων, ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης περιγράφεται ως «ιδρυτής και ηγέτης εγκληματικής οργάνωσης» και ζητείται η ποινική δίωξή του για 142 ξεχωριστές πράξεις.

Το κατηγορητήριο, όπου περιλαμβάνονται συνολικά 402 πρόσωπα ως ύποπτοι, διαβιβάστηκε στο 40ό Μεικτό Κακουργιοδικείο της Κωνσταντινούπολης, το οποίο έκανε δεκτή τη δικογραφία.

Με την ίδια πράξη, το δικαστήριο εξέτασε εκ νέου το καθεστώς κράτησης και απεφάνθη τη συνέχιση της προφυλάκισης για όλους τους προσωρινά κρατούμενους κατηγορούμενους στην υπόθεση.document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Το δικαστήριο ζήτησε, επίσης, να προετοιμαστεί ειδική αίθουσα ακροατηρίων στον χώρο των φυλακών της Σηλυβρίας, όπου θα πραγματοποιηθούν οι συνεδρίες του δικαστηρίου για την πολύκροτη υπόθεση.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Ο Εκρέμ Ιμάμογλου.

Άρθρο του Ιμάμογλου στο «Foreign Affairs» Εν τω μεταξύ, σε άρθρό του, που δημοσιεύεται στο γνωστό περιοδικό επί των διεθνών ...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Κόσμος"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Κόσμος"
ARTICLES
· The borderline personality disorder
· There is a huge difference between someone who loves you and someone who loves the way you make them feel
· What to know about milk
· The borderline narcissistic person
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
· Redesigned 2023 Peugeot 508 model to be revealed on February 24th, 2023
· BMW: Premiere for updated BMW X5 M Competition and X6 M Competition
· Ford Mustang Mach-E with lithium iron phosphate (LFP) batteries
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
3 °C 87%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2025 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies