ΚΑΙΡΟΣ · LIVE22.1°CΣχεδόν αίθριος68% υγρασίαLive cam Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Ελλάδα
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Βουβός πόνος για τον 19χρονο που έχασε τη ζωή του στη Ρόδο - Συντετριμμένοι οι γονείς στην κηδεία

Ημερομηνία: · Εμφανίσεις: 71



Σπαρακτικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο Τυμπάκι στη διάρκεια της κηδείας του 19χρονου Ραφαήλ, του νεαρού στρατιώτη που έχασε τη ζωή του στο τραγικό δυστύχημα στο Πεδίο Βολής της Ρόδου στη διάρκεια εκπαιδευτικής άσκησης.

«Σε ευχαριστώ γι’ αυτές τις πέντε μέρες που περάσαμε μαζί στη Ρόδο» δήλωσε ο πατέρας του 19χρονου στον επικήδειο που εκφώνησε Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στον Ιερό Ναό του Αγίου Τίτου, παρουσία μεταξύ άλλων του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστρατήγου Γεώργιου Κωστίδη, του Διοικητή της ΑΣΔΑΑΜ Αντιστρατήγου Δημητρίου Βακεντή, του Διοικητή της 44 Στρατιωτικής Διοικήσεως Ταξιάρχου Θεόδωρου Δρακόπουλου, ανώτερων Αξιωματικών του Στρατού Ξηράς και των άλλων Όπλων, τοπικών φορέων όλων των βαθμίδων και πλήθος κόσμου.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Όπως προκύπτει από patris.gr, από νωρίς τις πρωινές ώρες της Παρασκευής  συγγενείς, φίλοι και πλήθος κόσμου εντοπίστηκαν στον ιερό ναό, για να αποχαιρετήσουν τον 19χρονο και να συμπαρασταθούν στην οικογένειά του.

Το στρατιωτικό άγημα έξω από τον ναό, καταλόγισε τιμές, ενώ η είσοδος της σορού του 19χρονου στην εκκλησία έγινε υπό τους ήχους της μπάντας του Στρατού.

Παράλληλα, οι καμπάνες χτυπούσαν πένθιμα, οι παρευρισκόμενοι κρατούσαν λευκά τριαντάφυλλα ενώ το φέρετρο ήταν καλυμμένο με την ελληνική σημαία.document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Φτάνοντας ο τραγικός πατέρας στον Ιερό Ναό, χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους και απηύθυνε ιδιαίτερες ευχαριστίες στα μέλη της αντιπροσωπείας της Frontex, που έδωσαν το «παρών» στην τελετή.

«Σε ευχαριστώ γι’ αυτές τις πέντε μέρες που περάσαμε μαζί στη Ρόδο» δήλωσε ο πατέρας του Μανώλης Γαλυφιανάκης στον επικήδειο που εκφώνησε.

Ο ηγούμενος της Ιερής Μονής Βροντησίου, Τιμόθεος, που έψαλε στην αποχαιρετιστήρια τελετή, συγκίνησε τους παρευρισκόμενους λέγοντας πως «αυτούς που αγαπά ο Θεός, τους λαμβάνει λίγο πιο νωρίς κοντά του, Γιάννα, Μανώλη, Αλίκη… Να δώσει ο Θεός υπομονή, γιατί με τη λογική κανείς συνθλίβεται, και μάλισ...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
ΚΑΙΡΟΣ LIVE
ARTICLES
· Strong magnitude 6.9 earthquake hits Russia's Kamchatka
· Meat eaters more likely to reach 100, with a catch
· Ukraine poll on the winter ahead, concessions, and voting intention
· A narcissistic abuser falls for power, not for you
· Fitch keeps France's credit rating at A+ with a stable outlook
· How the EU will help popular tourist destinations limit short-term rentals
· New York: Police fatally shoot 49-year-old woman after she stabbed passers-by
· A quantum battery that charges faster as it grows
· Who is this 17-year-old "Superman of the forests" putting out fires in Indonesia?
· Hospitalized King of Norway sees his health worsen because of a blood disease
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies