ΚΑΙΡΟΣ · LIVE20.4°CΣχεδόν αίθριος40% υγρασίαLive cam Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Κόσμος
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Ομοφοβικό παραλήρημα από Ερντογάν: Μέτρα κατά των «διεστραμμένων ΛΟΑΤΚΙ» για να αυξηθεί η γονιμότητα

Ημερομηνία: · Εμφανίσεις: 75



Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επδήλωσε με ένταση το αφήγημά του περί «απειλής» προς την οικογένεια, προαναγγέλλοντας ότι θα λάβει μέτρα κατά των, όπως ο ίδιος τα χαρακτήρισε, «διεστραμμένων ΛΟΑΤΚΙ» στο όνομα της αντιμετώπισης της υπογεννητικότητας.

Στην ομιλία του στο Συμπόσιο για την Οικογένεια, τον Πολιτισμό και τις Τέχνες στην Άγκυρα, ο Τούρκος πρόεδρος συνέδεσε την πτώση του δείκτη γονιμότητας με μια ευρύτερη «πολιτιστική επίθεση» που, σύμφωνα με το αφήγημά του, διαβρώνει τον κοινωνικό ιστό και υπονομεύει το δημογραφικό μέλλον της χώρας.

Τόνισε ότι η Τουρκία προστατεύει την οικογένεια σε μια περίοδο όπου ο παγκόσμιος καπιταλισμός ανοίγει νέα μέτωπα και ο πολιτιστικός ιμπεριαλισμός και ο ψηφιακός εγκλωβισμός εντείνονται παγκοσμίως.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Ο πρόεδρος προειδοποίησε επίσης για μια δημογραφική κρίση, λέγοντας: «Αντιμετωπίζουμε αυτή τη στιγμή μια καταστροφή», καθώς τα επίσημα στοιχεία έδειξαν ότι ο συνολικός δείκτης γονιμότητας της χώρας μειώθηκε σε 1,48 πέρυσι.

«Ισχυρός συναγερμός» Ο Ερντογάν χαρακτήρισε τη χαμηλή γονιμότητα «ισχυρό συναγερμό για το μέλλον μας» και επισήμανε ότι «κανείς που νοιάζεται για τη μοίρα αυτής της χώρας δεν θα μπορούσε να μένει αδιάφορος».

Τον Μάιο, ο Ερντογάν ανακοίνωσε ότι η Τουρκία θα ορίσει την περίοδο 2026–2035 ως την «Δεκαετία της Οικογένειας και του Πληθυσμού», στη διάρκεια ομιλίας του στο Διεθνές Φόρουμ Οικογένειας στην Κωνσταντινούπολη.document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Ο Ερντογάν επέκρινε τον σύγχρονο τρόπο ζωής που θέτει την ατομική άνεση πάνω από τους οικογενειακούς και κοινωνικούς δεσμούς, δηλώνοντας: «Ένας τρόπος σκέψης που χτίζει τον εκσυγχρονισμό πάνω στην απουσία οικογένειας και την απομόνωση δεν θα μπορούσε να φέρει ειρήνη ούτε στα άτομα ούτε στην κοινωνία».googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); «Αυτός ο τρόπος ζωής διεισδύει γρήγορα στον ιστό της κοινωνίας μας, ξεκινώντας από τη νεολαία», συμπλήρωσε.

Σημε...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
ΚΑΙΡΟΣ LIVE
ARTICLES
· Strong magnitude 6.9 earthquake hits Russia's Kamchatka
· Meat eaters more likely to reach 100, with a catch
· Ukraine poll on the winter ahead, concessions, and voting intention
· A narcissistic abuser falls for power, not for you
· Fitch keeps France's credit rating at A+ with a stable outlook
· How the EU will help popular tourist destinations limit short-term rentals
· New York: Police fatally shoot 49-year-old woman after she stabbed passers-by
· A quantum battery that charges faster as it grows
· Who is this 17-year-old "Superman of the forests" putting out fires in Indonesia?
· Hospitalized King of Norway sees his health worsen because of a blood disease
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies