ΚΑΙΡΟΣ · LIVE21.7°CΣχεδόν αίθριος60% υγρασίαLive cam Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Κόσμος
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Άντριου: Το μυστικό που γνώριζαν άπαντες στο Μπάκιγχαμ αλλά η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε ότι δεν έβλεπε

Ημερομηνία: · Εμφανίσεις: 71



Επί χρόνια, ο Άντριου Μαουντμπάτεν – Ουίσνδορ, ο πρώην Δούκας της Υόρκης, έφερνε πόρνες στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, μια συνήθεια που, σύμφωνα με τον ιστορικό Άντριου Λόουνι, ήταν γνωστή στη Βασίλισσα Ελισάβετ Β’, η οποία επέλεξε να μην παρέμβει.

Ο Λόουνι, συγγραφέας του βιβλίου «Entitled: The Rise and Fall of the House of York», το αποκάλυψε αυτό σύμφωνα με δηλώσεις που ανέφεραν το NewsNation και η Daily Mail.

Αυτοί οι ισχυρισμοί προστίθενται στις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση και στους δεσμούς του πρώην μέλους της βρετανικής βασιλικής οικογένειας με το δίκτυο του Τζέφρι Έπσταϊν, τοποθετώντας τον στο επίκεντρο ενός από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της σύγχρονης μοναρχίας.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Ο Άντριου έφερνε πόρνες στο Παλάτι για χρόνια Όπως προκύπτει από τον Λόουνι, η παρουσία ιερόδουλων στο παλάτι ήταν συνηθισμένη.

Και όταν το προσωπικό διαμαρτυρόταν τους έλεγε ότι αν δεν τους αρέσει μπορούν να αποχωρήσουν.

«Έφερνε πόρνες στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ για χρόνια.

Γινόταν τακτικά.

Το προσωπικό παραπονιόταν στους ανωτέρους του, αλλά δεν ελήφθη καμία δράση.

Το προσωπικό ασφαλείας που διαμαρτυρήθηκε προειδοποιήθηκε ότι αν δεν ήταν ευχαριστημένοι, μπορούσαν να επιστρέψουν στην περιπολία του Μπρίξτον, αλλά διαφορετικά, έπρεπε να σιωπήσουν», δήλωσε ο ιστορικός στο NewsNation.document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Μέχρι και τον θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ, κανείς δεν έλεγε τίποτα για τον πρώην πρίγκιπα Άντριου Ο Λόουνι πρόσθεσε ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ και μητέρα του Άντριου, γνώριζε την κατάσταση, αλλά, επειδή αφορούσε τον αγαπημένο της γιο, ο Άντριου «τη γλίτωσε» και το θέμα διέμεινε κρυφό μέχρι και σήμερα.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Επιπλέον, ο συγγραφέας δήλωσε στην Daily Mail ότι, σε μια περίπτωση, ο πρώην Δούκας ζήτησε την παρουσία 40 ιερόδουλων σε ένα ξενοδοχείο στην Ταϊλάνδη.

Οι μαρτυρίες πρώην υπαλλήλων του παλατιού, τις οποίες επικαλείται το NewsNation, υπ...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
ΚΑΙΡΟΣ LIVE
ARTICLES
· Strong magnitude 6.9 earthquake hits Russia's Kamchatka
· Meat eaters more likely to reach 100, with a catch
· Ukraine poll on the winter ahead, concessions, and voting intention
· A narcissistic abuser falls for power, not for you
· Fitch keeps France's credit rating at A+ with a stable outlook
· How the EU will help popular tourist destinations limit short-term rentals
· New York: Police fatally shoot 49-year-old woman after she stabbed passers-by
· A quantum battery that charges faster as it grows
· Who is this 17-year-old "Superman of the forests" putting out fires in Indonesia?
· Hospitalized King of Norway sees his health worsen because of a blood disease
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies