Την περίπτωση δημοσιογράφου που στη στήλη που υπογράφει, αναφέρεται με χυδαίο τρόπο σε «τσαντίρι του Πάνου Ρούτσι», χρεώνοντας όσους συμμετείχαν στις εκδηλώσεις υποστήριξης την κατηγορία της «αριστερής μπίχλας».
Σε δημοσιογράφο τηλεοπτικού καναλιού, που εκφράζεται υβριστικά σχεδόν καθημερινά για την παλαιστινιακή υπόθεση, υπερασπιζόμενος τις γενοκτονικές επιθέσεις της κυβέρνησης του Ισραήλ, ενώ άλλος αποκάλεσε σε τηλεοπτική εκπομπή «πατσαβούρα» τη σημαία του δοκιμαζόμενου λαού της Παλαιστίνης.
Σε δημοσιογράφο που σε πάνελ διαλόγου, μεταξύ δημοσιογράφων, αναφέρθηκε και αυτός σε «τσαντίρι του Πάνου Ρούτσι» και δεν απέσυρε την ύβρι σε σχετική παρατήρηση συναδέλφου του στο ίδιο πάνελ.
Παρόμοιες επιθέσεις με στόχο τη δολοφονία χαρακτήρα, που έχουν καταγγελθεί και καταγγέλλονται συνεχώς στα Όργανα Δεοντολογίας, αφορούν την Μαρία Καρυστιανού, μητέρα ενός από τα θύματα των Τεμπών.
Το Εποπτικό Όργανο προσφεύγει στους κανόνες Δεοντολογίας καλώντας τους συγκεκριμένους “συναδέλφους” να αποφεύγουν τη χυδαιογραφία, τη χυδαιολογία και τη γλωσσική βαρβαρότητα”, τηρώντας ακόμη και στη σάτιρα και τη γελοιογραφία τους κανόνες της επαγγελματικής ηθικής και της κοινωνικής ευθύνης».
Ολόκληρη η ανακοίνωση του Εποπτικού Οργάνου Δεοντολογίας τη διαβάζετε εδώ



 12.8 °C
 12.8 °C
 81%
  81%
	 ΑΡΧΙΚΗ
ΑΡΧΙΚΗ
 
  
  





 …αλλά δεν ιδρώνει το αυτί τους
…αλλά δεν ιδρώνει το αυτί τους












 
 Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου: Δείτε πώς κατασκευάστηκε η μεγαλύτερη καλωδιωτή γέφυρα του κόσμου
Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου: Δείτε πώς κατασκευάστηκε η μεγαλύτερη καλωδιωτή γέφυρα του κόσμου

 




 Ειδήσεις
 Ειδήσεις Copyright 2010-2025 © pentelikonews.gr
	
	Copyright 2010-2025 © pentelikonews.gr