ΚΑΙΡΟΣ · LIVE14.8°CΝεφώσεις82% υγρασίαLive cam Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Ελλάδα
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Τρίκαλα: Απολογείται σήμερα ο 18χρονος που έπνιξε τη μητέρα του - Τι θα ισχυριστεί

Ημερομηνία: · Εμφανίσεις: 109



Απολογείται σήμερα το μεσημέρι, έπειτα από την προθεσμία που έλαβε, ο 18χρονος ο οποίος ομολόγησε πως σκότωσε την 54χρονη μητέρα του, στραγγαλίζοντάς την με πετσέτα, στα Τρίκαλα.

Ο καθ’ ομολογία μητροκτόνος πρόκειται να περάσει την πόρτα του ανακριτή, με σκοπό να απολογηθεί για το αποτρόπαιο έγκλημα που διέπραξε, το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ιατροδικαστικής, ο θάνατος της γυναίκας ήταν ασφυκτικός, ενώ εντοπίστηκαν ίχνη αίματος στα αυτιά και στα μάτια της 54χρονης.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Σύμφωνα με τους συνηγόρους του, απορρίπτουν εξ αρχής την ομολογία του εφήβου στους αστυνομικούς ότι σκεφτόταν τη δολοφονία της μητέρας του επί μήνες και αναφέρονται σε ανθρωποκτονία εν βρασμώ ψυχής.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες θα υποστηρίξει ότι σκότωσε την μητέρα του μετά από καυγά και δεν είχε σκοπό να το κάνει.

Η οικογενειακή τραγωδία, εκτυλίχθηκε σε μονοκατοικία στην περιοχή Φλαμουλάκι του Δήμου Τρικκαίων, με τον δράστη να συλλαμβάνεται χωρίς αντίσταση, αφού ο ίδιος είχε τηλεφωνήσει στην Αστυνομία δηλώνοντας την πράξη του.document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); «Ήταν μία αξιοπρεπέστατη μητέρα» Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η 54χρονη γυναίκα ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένη όσον αφορά με τη σχέση της με τα παιδιά της, ενώ από το φιλικό της περιβάλλον χαρακτηρίζεται ως μία μητέρα αξιοπρεπή, που πάσχιζε για τα παιδιά της.

Ο θάνατος της γυναίκας ήταν ασφυκτικός, ενώ εντοπίστηκαν ίχνη αίματος στα αυτιά και στα μάτια της 54χρονηςgoogletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); «Γνωρίζαμε τα προβλήματα που παρευρίσκονταν και είχαν διαμορφωθεί από τη λύση του γάμου της.

Τη συμβουλεύαμε, ήταν πολύ προβληματισμένη αναφορικά με τη διαχείριση των θεμάτων με τα παιδιά.

Μέσα σε έναν γάμο τα προβλήματα των γονιών δεν σχετίζονται με τα παιδιά, θα πρέπει να απασχολούν μόνο τους γονείς.

Θα έπρεπε να υπάρχει εξ αρχής διαφορετική στάση από τους γονείς για τα ζητήματα που σχετίζονται με τα παιδιά», είπε...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
ΚΑΙΡΟΣ LIVE
ARTICLES
· Strong magnitude 6.9 earthquake hits Russia's Kamchatka
· Meat eaters more likely to reach 100, with a catch
· Ukraine poll on the winter ahead, concessions, and voting intention
· A narcissistic abuser falls for power, not for you
· Fitch keeps France's credit rating at A+ with a stable outlook
· How the EU will help popular tourist destinations limit short-term rentals
· New York: Police fatally shoot 49-year-old woman after she stabbed passers-by
· A quantum battery that charges faster as it grows
· Who is this 17-year-old "Superman of the forests" putting out fires in Indonesia?
· Hospitalized King of Norway sees his health worsen because of a blood disease
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies