Η στιγμή της σύλληψης του 43χρονου που επιτέθηκε με πιρούνι στην έγκυο σύντροφό του - Βίντεο ντοκουμέντο Ημερομηνία:
9/10/2025, 20:20 - Εμφανίσεις: 22
Βασάνισε καρφώνοντας με πιρούνι σε όλο το πρόσωπο και το σώμα την τριών μηνών έγκυο σύντροφο του. Η εμμονική σκέψη του 43χρονου κακοποιητή ότι το παιδί ίσως να μην είναι δικό του τον οδήγησε στο να της επιτεθεί με το πιρούνι περισσότερες από 100 φορές.
Οι γιατροί που την περιθάλπουν σοκαρίστηκαν με την εικόνα της.
«Είμαι 30 χρόνια στα νοσοκομεία δεν έχω ξαναδεί τέτοιο συμβάν.
Ήταν σε όλο το πρόσωπο χτυπημένη, πρέπει να την χτυπούσε με τόσο μίσος.
Ήθελε να την σκοτώσει μάλλον, να της αφαιρέσει την ζωή», δήλωσε γιατρός που εξέτασε τη γυναίκα.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Καρέ – καρέ οι κινήσεις του δράστη πριν την επίθεση Στα αποκλειστικά βίντεο ντοκουμέντα που παρουσιάζει το Μega καταγράφονται καρέ καρέ οι κινήσεις του δράστη πριν επιτεθεί στην σύντροφό του.
Βρίσκεται στην γειτονιά.
Κρατά ένα μπουκάλι μπύρα.
Κάθεται για ώρες, καταναλώνει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και καπνίζει ακατάπαυστα.
Σε άλλο βίντεο φαίνεται να σηκώνεται και να ξεκινά απρόκλητα καυγά με οδηγό πουκαταβάλει προσπάθεια να παρκάρει.
Τέτοιου είδους επεισόδια δημιουργούσε πολύ συχνά, λένε όσοι τον γνωρίζουν.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m2"); }); Το άγριο συμβάν εκτυλίχθηκε το σπίτι όπου διέμενε η 39χρονη με τον σύντροφο της.
Φαίνεται πως όλα είχαν αρχίσει από έναν καυγά εντός του διαμερίσματος.
Έπειτα εκείνος πήρε το πιρούνι και χτύπησε την 39χρονη.
Όπως προκύπτει από κατοίκους της περιοχής η γυναίκα βγήκε έξω μέσα στα αίματα ζητώντας βοήθεια.
Την κάρφωνε ξανά και ξανά.
Όπως περιέγραψε η ίδια στους γιατρούς για να σωθεί από τα χέρια του 43χρονου, βγήκε γυμνή στον δρόμο.
Μια φίλη της έσπευσε να την βοηθήσει.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Οι γιατροί στο Αττικόν όπου μεταφέρθηκε χρειάστηκε να την υποβάλλουν σε χειρουργικές επεμβάσεις για να σώσουν την όρασή της.
Από το αριστερό μάτι πλέον βλέπει ελάχιστα, με τους γιατρούς να παλεύουν να σώσουν και το δεξί.