Κακοκαιρία: Νέα προειδοποίηση της ΕΜΥ - Σε ποιες περιοχές προβλέπονται έντονα φαινόμενα Ημερομηνία:
Σήμερα 2/10/2025, 11:56 - Εμφανίσεις: 16
Η επέλαση της κακοκαιρίας έχει ήδη ξεκινήσει να πλήττει και την Αττική με πολύ έντονες βροχές και καταιγίδες.
Η ΕΜΥ επικαιροποίησε το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε χθες, προειδοποιώντας για πολύ έντονες βροχές, καταιγίδες και τοπικές χαλαζοπτώσεις μέχρι και αύριο Παρασκευή (3-10-25).
Αναμένεται να επηρεαστούν οι περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, με πολλές από αυτές να αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο κίνδυνο για εκδήλωση επικίνδυνων φαινομένων.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Οι περιοχές όπου να αναμένονται έντονα καιρικά φαινόμενα Κακοκαιρία με πολύ έντονες βροχές, καταιγίδες και τοπικές χαλαζοπτώσεις προβλέπεται στη χώρα μας το διήμερο Πέμπτης (2-10-25) – Παρασκευής (3-10-25).
Από ισχυρά φαινόμενα θα επηρεαστούν οι περισσότερες περιοχές της Ελλάδας.
Πιο αναλυτικά πολύ έντονες βροχές, καταιγίδες και τοπικές χαλαζοπτώσεις προβλέπονται:googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m2"); }); Α.
Την Πέμπτη (2-10-25) α.
Μέχρι νωρίς το απόγευμα στα νησιά του Ιονίου β.
Από τα ξημερώματα και μέχρι το απόγευμα στην Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία, τη δυτική Στερεά και τη δυτική και νότια Πελοπόννησο γ.
Από τις προμεσημβρινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία δ.
Από τις προμεσημβρινές ώρες και κατά διαστήματα μέχρι και το βράδυ στη Θεσσαλία ε.
Από το μεσημέρι και κατά διαστήματα μέχρι και το βράδυ στην κεντρική και ανατολική Στερεά (συγκαταλεγομένης της Αττικής), την υπόλοιπη Πελοπόννησο, τη δυτική Κρήτη, την Εύβοια και τις Σποράδεςgoogletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); στ.
Από τις βραδινές ώρες στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και την ανατολική Μακεδονία ζ.
Από αργά τη νύχτα στη Θράκη.
Β.
Την Παρασκευή (3-10-25) α.
Από την αρχή της ημέρας μέχρι και το απόγευμα στα Δωδεκάνησα β.
Μέχρι το μεσημέρι στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου γ.
Μέχρι και τις πρωινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία.
Τα φαινόμενα θα είναι ιδιαιτέρως έντονα και θα παρουσιάσουν μεγαλύτερη επικ...