Μεγάλα προβλήματα παρατηρούνται και σήμερα από νωρίς το πρωί στους δρόμους του λεκανοπεδίου της Αττικής.
Προβλήματα παρουσιάζει η Λεωφόρος Κηφισού στην άνοδο της, ενώ τμηματικά, αυξημένη είναι η κίνηση και στην κάθοδο.
Συγκεκριμένα, στο ρεύμα της καθόδου, τα προβλήματα αρχίζουν από την γέφυρα της μεταμόρφωσης μέχρι και την Ιερά Οδό, ενώ στην άνοδο από την Λεωφόρο Αθηνών έως και το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας.
Δείτε live την κίνηση στους δρόμους googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Σύμφωνα με το δελτίο κίνησης της Ελληνικής Αστυνομίας, κυκλοφοριακή συμφόρηση παρατηρείται στην Αθηνών – Λαμίας.
Επιπλέον, με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα στην Κηφισίας, Βασ.
Κωνσταντίνου και στη Βασ.
Σοφίας.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Τροχαίας, αυξημένη κυκλοφορία οχημάτων τονίζεται στους εξής δρόμους: Αθηνών-Λαμίας(κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος) Λ.
Κηφισίας (άνοδος) Λ.
Κηφισίας (κάθοδος) Βασ.
Σοφίας (κάθοδος) Βασ.
Κωνσταντίνου Σταδίου Βασ.
Αμαλίας Λιμάνι Πειραιά...
Πηγή/Περισσότερα: in.gr

































