ΚΑΙΡΟΣ · LIVE22.7°CΣχεδόν αίθριος72% υγρασίαLive cam Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Κόσμος
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

ΗΠΑ: Καταδικάστηκε για όλες τις κατηγορίες ο δεύτερος επίδοξος δολοφόνος του Ντόναλντ Τραμπ

Ημερομηνία: · Εμφανίσεις: 76



Ο 59χρονος Ράιαν Ρουθ, ο οποίος κατηγορήθηκε για απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ, ενώ ο τότε πρώην πρόεδρος έπαιζε γκολφ στο γήπεδό του στη Φλόριντα στις 15 Σεπτεμβρίου του 2024 – η δεύτερη απόπειρα κατά της ζωής του Τραμπ στη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας – κρίθηκε ένοχος για όλες τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν, όπως δήλωσε το αμερικανικό τμήμα του CNN.

Ο Ρουθ, ο οποίος εκπροσώπησε τον εαυτό του στην ομοσπονδιακή δίκη του στο Φορτ Πιρς της Φλόριντα, αντιμετώπιζε πέντε κατηγορίες, ανάμεσά τους απόπειρα δολοφονίας σημαντικού προεδρικού υποψηφίου, επίθεση σε ομοσπονδιακό αξιωματικό, κατοχή πυροβόλου όπλου και πυρομαχικών ως εγκληματίας και κατοχή πυροβόλου όπλου με διαγραμμένο σειριακό αριθμό.

Οι αρχές αναφέρουν ότι ο Ρουθ δημιούργησε μια «φωλιά ελεύθερου σκοπευτή» (σ.σ.

καμουφλαρισμένη θέση) κοντά στο έκτο γήπεδο του Trump International Golf Club, αλλά δεν πυροβόλησε ποτέ τον Τραμπ.

Οι ένορκοι συσκέφθηκαν για λιγότερο από τρεις ώρες πριν εκδώσουν την ετυμηγορία.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Οι προπαρασκευαστικές ενέργειες για την απόπειρα εναντίον του Τραμπ Οι εισαγγελείς των ΗΠΑ ολοκλήρωσαν την υπόθεση την Παρασκευή, αφού κάλεσαν 38 μάρτυρες.

Σχεδόν δύο εβδομάδες μαρτυριών και εκατοντάδες αποδεικτικά στοιχεία κορυφώθηκαν με τον τελευταίο μάρτυρα, ο οποίος συνέθεσε το πώς ο Ρουθ φέρεται να «παρακολουθούσε» τον Τραμπ και να συλλέγει «φυσικά και ηλεκτρονικά αποδεικτικά στοιχεία».

Η Κίμπερλι ΜακΓκρίβι, ειδική πράκτορας του FBI, επικεντρώθηκε στα αποδεικτικά στοιχεία που συλλέχθηκαν μεταξύ 14 Αυγούστου και 15 Σεπτεμβρίου 2024, τα οποία οδήγησαν στην υποτιθέμενη απόπειρα δολοφονίας.

Οι εισαγγελείς εξέτασαν ένα βουνό αποδεικτικών στοιχείων με την ΜακΓκρίβι στο εδώλιο, συμπεριλαμβανομένων αρχείων κλήσεων, μηνυμάτων κειμένου, τραπεζικών αρχείων και βίντεο παρακολούθησης.

Επισημαίνοντας τα αρχεία κινητών τηλεφώνων που φέρεται να προέρχονται από τα μη δηλωμένα («πακιστανικά») τηλέφωνα του Ρουθ, ο μάρτυρας ανέ...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
ARTICLES
· Bad weather in Portugal: Reconstruction coordinator admits full recovery is unlikely
· What to eat before bed for better and deeper sleep
· One trick that can reduce stress and your cortisol levels by 23%
· Central Europe must prepare for more frequent forest fires, experts warn
· The world is facing irreversible depletion of water reserves, warn UN scientists
· Questions about the Crans-Montana fire
· Avocado: A miracle for our health
· The new amazing trains in China
· If you miss the person from your past relationship
· The borderline personality disorder
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος · 22.7 °C · 72%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies