ΚΑΙΡΟΣ · LIVE23.4°CΣχεδόν αίθριος60% υγρασίαLive cam Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Κόσμος
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Από τη βασιλική τελετουργία στο πολιτικό χάσμα: Τι έδειξε η επίσκεψη Τραμπ στο Λονδίνο

Ημερομηνία: · Εμφανίσεις: 92



Οι δύο ημέρες τελετουργικής λαμπρότητας, κατά την επίσκεψη του αμερικανικού προεδρικού ζεύγους στο Ηνωμένο Βασίλειο περιείχαν από επίχρυσες άμαξες και παραταγμένους Γρεναδιέρους μέχρι ακροβατικά σμήνη και αλεξιπτωτιστές με σημαίες.

Ενώ αυτά άφησαν ικανοποιημένο τον Ντόναλντ Τραμπ, οι New York Times εκτιμούν ότι αυτή η πρωτοφανής επίδειξη φιλοξενίας δεν μεταφράστηκε σε οφέλη για τη Βρετανία.

Τόσο ο βασιλιάς Κάρολος, όσο και ο Βρετανός πρωθυπουργός Κρις Στάρμερ έπρεπε να ανεχθούν τον ρόλο του θεατή στο «αδιάκοπο δράμα» της προεδρίας Ντόναλντ Τραμπ, σημειώνει χαρακτηριστικά η αμερικανική εφημερίδα, επισημαίνοντας ότι η επίσκεψη προσέφερε σε έναν πρόεδρο «με αυτοκρατορική νοοτροπία ένα είδος επιβεβαίωσης».

Ενώπιον του Στάρμερ, ο Τραμπ «εξαπέλυσε επανειλημμένα δηλητηριώδεις επιθέσεις» εναντίον του προκατόχου του Τζο Μπάιντεν, ενώ έφτασε στο σημείο να προτείνει στον Στάρμερ να εξετάσει την ανάπτυξη στρατευμάτων για να σταματήσει τη ροή μεταναστών προς τη Βρετανία.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); «Ο Στάρμερ, όπως και ο βασιλιάς, δεν λύγισε.

Αναφέρθηκε επανειλημμένα στον Τραμπ ως φίλο του.

Ο εξευμενισμός και τα καλοπιάσματα φαίνεται πως αξίζουν το τίμημα, ακόμα κι αν γίνονται αντικείμενο χλευασμού στη Βρετανία, εφόσον κρατούν τον Τραμπ στην «καλή πλευρά»» καταγράφουν οι New York Times, κάνοντας λόγο για μεγάλες θυσίες στις οποίες υπεβλήθησαν οι Βρετανοί κατά την επίσκεψη Τραμπ, δίχως να πάρουν κάτι ουσιαστικά.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα, σε ζητήματα ασφάλειας, ο Τραμπ δεν προέβη σε νέες δεσμεύσεις στήριξης προς έναν «συνασπισμό των προθύμων» που ο Στάρμερ και άλλοι αρχηγοί των ευρωπαϊκών κρατών συγκροτούν για τη διασφάλιση της Ουκρανίας σε περίπτωση ειρηνευτικής συμφωνίας με τη Ρωσία.

Βέβαια, αναλυτές που επικαλούνται οι New York Times, είπαν ότι μια τομή σε αυτό το πεδίο ήταν απίθανη στη διάρκεια μιας κρατικής επίσκεψης.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m2"); }); Μια σχέση όχι αμφίδρομη Επιπλέον, ο Αμερι...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
ARTICLES
· Bad weather in Portugal: Reconstruction coordinator admits full recovery is unlikely
· What to eat before bed for better and deeper sleep
· One trick that can reduce stress and your cortisol levels by 23%
· Central Europe must prepare for more frequent forest fires, experts warn
· The world is facing irreversible depletion of water reserves, warn UN scientists
· Questions about the Crans-Montana fire
· Avocado: A miracle for our health
· The new amazing trains in China
· If you miss the person from your past relationship
· The borderline personality disorder
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος · 23.4 °C · 60%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies