ΚΑΙΡΟΣ · LIVE28.9°CΣχεδόν αίθριος45% υγρασίαLive cam Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Κόσμος
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Βρετανία: Εντολή στους αλλοδαπούς φοιτητές να μην παραμείνουν στη χώρα μετά τη λήξη της βίζας τους

Ημερομηνία: · Εμφανίσεις: 53



Το υπουργείο Εσωτερικών της Βρετανίας ξεκίνησε εκστρατεία για να ενημερώσει χιλιάδες αλλοδαπούς φοιτητές, η βίζα των οποίων λήγει, ότι δεν θα τους επιτραπεί να παραμείνουν στη χώρα.

Το βρετανικό υπουργείο Εσωτερικών θα επικοινωνήσει προληπτικά με αλλοδαπούς φοιτητές μέσω μηνυμάτων ή μέιλ Το υπουργείο απεφάνθη να πάρει το μέτρο αυτό με σκοπό να αντιμετωπίσει την «ανησυχητική», όπως τη χαρακτήρισε, αύξηση του αριθμού των αλλοδαπών φοιτητών οι οποίοι μετά τη λήξη της φοιτητικής τους βίζας υποβάλλουν αίτηση για την παροχή ασύλου, σύμφωνα με το BBC.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Στο πλαίσιο της εκστρατείας αυτής το βρετανικό υπουργείο Εσωτερικών θα επικοινωνήσει προληπτικά με αλλοδαπούς φοιτητές μέσω μηνυμάτων ή μέιλ.

Περίπου 130.000 αλλοδαποί φοιτητές και οι οικογένειές τους θα λάβουν ένα μήνυμα που θα τους ενημερώνει: «αν υποβάλλετε αίτηση για την παροχή ασύλου η οποία δεν πληροί τα κριτήρια, αυτή θα απορρίπτεται άμεσα και αδιαπραγμάτευτα (…) Αν δεν έχετε νόμιμο δικαίωμα να παραμείνετε στη Βρετανία, πρέπει να φύγετε.

Αν δε φύγετε, θα σας απομακρύνουμε».

Η εκστρατεία αυτή αποτελεί το πιο πρόσφατο μέτρο που γνωστοποιεί η κυβέρνηση της Βρετανίας στο πλαίσιο των προσπαθειών της να περιορίσει τη μετανάστευση.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m2"); }); «Αν δεν έχετε νόμιμο δικαίωμα να παραμείνετε στη Βρετανία, πρέπει να φύγετε», είναι το μήνυμα που λαμβάνουν αλλοδαποί φοιτητές.

Πρώτες επιστροφές στη Γαλλία μεταναστών που έφτασαν στη Βρετανία μέσω Μάγχης Εξάλλου η Βρετανίδα υπουργός Εσωτερικών Ιβέτ Κούπερ αποκάλυψε ότι αργότερα μέσα στον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσουν οι πρώτες επιστροφές στη Γαλλία μεταναστών που φτάνουν στη χώρα με πλοιάρια μέσω της Μάγχης.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Η Κούπερ δήλωσε στο κοινοβούλιο ότι, μετά τη συμφωνία που υπεγράφη με τη Γαλλία τον Αύγουστο, «αναμένουμε ότι οι πρώτες επιστροφές θα ξεκινήσουν αργότερα μέσα στον μήνα».

Το σχέδιο «ένας μ...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
ARTICLES
· Who is this 17-year-old "Superman of the forests" putting out fires in Indonesia?
· Hospitalized King of Norway sees his health worsen because of a blood disease
· Large study links breakfast timing to lifespan
· Sugary drinks linked to stomach cancer for the first time
· Bad weather in Portugal: Reconstruction coordinator admits full recovery is unlikely
· What to eat before bed for better and deeper sleep
· One trick that can reduce stress and your cortisol levels by 23%
· Central Europe must prepare for more frequent forest fires, experts warn
· The world is facing irreversible depletion of water reserves, warn UN scientists
· Questions about the Crans-Montana fire
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος · 28.9 °C · 45%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies