Αίγινα: Έλειπαν με άδεια δύο από τους τρεις οδηγούς ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας – Τι λέει ο υποδιοικητής 2ης ΥΠΕ Ημερομηνία:
27/8/2025, 17:48 - Εμφανίσεις: 15
Τα παλιά και εμφανώς ταλαιπωρημένα ασθενοφόρα που καταγράφει η κάμερα έξω από το Κέντρο Υγείας Αίγινας θα θυμίζουν πάντα την τραγωδία με την απώλεια μιας γυναίκας που περίμενε στην παραλία ασθενοφόρο, αλλά εις μάτην.
Η απόγνωση μεγάλη στην οικογένεια.
Η γυναίκα δεν είχε όλες τις ευκαιρίες που θα έπρεπε να έχει για να κρατηθεί στην ζωή.
Ήταν σε άδεια οι οδηγοί, θα γράψει το newsit.
Όπως προκύπτει από τον ναυαγοσώστη που ήταν μαζί της ώσπου ξεψύχησε, η γυναίκα ήταν ζωντανή και είχε επαφή, με τα μάτια τουλάχιστον, τα πρώτα λεπτά.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Στο Live News η κόρη της 79χρονης Η κόρη της 79χρονης, μιλώντας στο Live News, λένε πως ακόμα δεν γνωρίζουν λεπτομέρειες για τον θάνατο της γυναίκας.
«Αναφέρονται στα μέσα ενημέρωσης πολλές πληροφορίες, εμείς γνωρίζουμε τα λιγότερα από όλους.
Περιμένουμε τις τοξικολογικές, ο θάνατος της έχει καταγραφεί ως πνιγμός.
Έτυχε και πέθανε όταν ήταν στο νερό.
Αν ήμασταν στο σπίτι μας δεν θα ερχόταν κανείς, τουλάχιστον εκεί είχε μια ευκαιρία, την επανέφεραν μία φορά.
Έπαθε μία δεύτερη ανακοπή και αυτό ήταν όλο.
Προσπάθησαν πολλή ώρα να την επαναφέρουν.
»Αυτή τη στιγμή θρηνούμε και δεν ξέρουμε λεπτομέρειες.
Στην τελική ποιος φταίει; Είναι 3 οδηγοί όλο το καλοκαίρι να καλύψουν όλα τα 24ώρα.
Φταίνε οι άνθρωποι; Και αν τους έδωσαν ρεπό ή άδεια, ποιος φταίει; Είναι μόνο η Αίγινα; Στα άλλα νησιά τι συμβαίνει; Σε αυτή την χώρα έτσι πάμε, μέχρι να γίνει το κακό».googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m2"); }); Κάτοικοι και επισκέπτες του νησιού, αυτόπτες της τραγωδίας θα υπογραμμίσουν το σημαντικό που μένει, και αυτό δεν είναι αν η γυναίκα είχε ήδη καταλήξει ή αν ήταν στη ζωή όσο οι ναυαγοσώστες και διερχόμενοι γιατροί έδιναν τις πρώτες βοήθειες.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Το μείζον είναι αν ένας άνθρωπος δίπλα στην Αθήνα, στην Αίγινα, είναι δυνατόν να στερείται το 2025 ασθενοφόρο.
Γιατί δεν καλύπτονται οι κενές θέσεις; «Κανείς δεν θέλε...