Μπάιντεν: Πόσο πουλά τα δικαιώματα για τα απομνημονεύματά του Ημερομηνία:
Σήμερα 27/7/2025, 08:16 - Εμφανίσεις: 8
Ο πρώην πρόεδρος Τζο Μπάιντεν πούλησε τα απομνημονεύματά του για την προεδρία στην Hachette Book Group για μια προκαταβολή της τάξης των 10 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με άτομα που γνωρίζουν το θέμα.
Ο εκδότης των απομνημονευμάτων, ο εκδοτικός οίκος Little, Brown & Co.
της Hachette, δεν έχει ακόμα ορίσει ημερομηνία έκδοσης.
Ο Μπάιντεν, ο οποίος είναι 82 χρόνων, δήλωσε σε μια εκδήλωση πιο νωρίς αυτόν τον μήνα ότι «εργαζόταν σκληρά» για να γράψει τα απομνημονεύματα του και υπέδειξε ότι θα εστιαστεί στα τέσσερα χρόνια που υπηρέτησε ως πρόεδρος.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Οι πρόεδροι και οι σύζυγοί συχνά πουλάνε τα απομνημονεύματα τους μετά τη θητεία τους στον Λευκό Οίκο.
Τέτοια βιβλία μπορούν να αποτελέσουν μια σημαντική πηγή εισοδήματος και να βοηθήσουν τα δημόσια πρόσωπα να πλαισιώσουν την κληρονομιά τους.
Ο Μπάιντεν εκπροσωπήθηκε από την Creative Artists Agency, η οποία πούλησε στην Hachette τα δικαιώματα για το βιβλίο παγκοσμίως.
Η CAA εκπροσώπησε επίσης τον Μπάιντεν για τα απομνημονεύματά του του 2017 «Promise Me, Dad: A Year of Hope, Hardship and Purpose».
Το Νο.
1 μπεστ σέλερ αφηγήθηκε την ιστορία της σχέσης του Μπάιντεν με τον μεγαλύτερο γιο του, Μπο, ο οποίος πέθανε από καρκίνο του εγκεφάλου το 2015.
googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m2"); }); Η υγεία του Μπάιντεν υπαγορεύει το χρονοδιάγραμμα έκδοσης Οι εκπρόσωποι του Μπάιντεν δήλωσαν τον Μάιο ότι ο πρώην πρόεδρος είχε διαγνωστεί με καρκίνο του προστάτη.
Η ασθένεια περιγράφηκε σε δήλωση από το προσωπικό του γραφείο ως «πιο επιθετική μορφή της νόσου», αλλά «φαίνεται να είναι ορμονικά ευαίσθητη, γεγονός που επιτρέπει την αποτελεσματική διαχείριση».googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Η υγεία του Μπάιντεν πιθανώς θα καθορίσει το χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση ενός χειρογράφου και τυχόν σχέδια δημοσιοποίησης βιβλίου.
Η μακρά πολιτική καριέρα του Μπάιντεν περιλαμβάνει μια οκταετή θητεία ως αντιπρόεδρος κ...